Όπως είναι γνωστό, το νέο LG G7 που διαθέτει σχεδιασμό με “notch” κυκλοφόρησε σχεδόν έξι μήνες μετά το iPhone X, ωστόσο η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία υποστηρίζει ότι δεν αντέγραψε τον σχεδιασμό του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο επικεφαλής του τμήματος κινητής τηλεφωνίας Hwang Jeong κατά τη διάρκεια μίας εκδήλωσης που πραγματοποίησε η εταιρεία για να επιδείξει το G7 ThinQ σε Νοτιοκορεάτικα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Επίσης δήλωσε ότι η οθόνη της συσκευής μπορεί να μοιάζει με άλλων smartphones, ωστόσο έρχεται με ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών.

Μάλιστα, ο Hwang Jeong είπε ότι δεν προτιμάνε στην LG να το ονομάζουν “notch”, δηλαδή “εγκοπή” αφού κάτι τέτοιο τονίζει ότι κάτι απουσιάζει. Αντιθέτως, η εταιρεία προτιμάει να το ονομάζει “δεύτερη οθόνη”, υπονοώντας ότι υπάρχουν περισσότερα να δείξει.

Όσον αφορά στην οθόνη LCD του G7 ThinQ, ο επικεφαλής του τμήματος mobile της εταιρείας είπε ότι “είναι λάθος να λέγεται ότι η LG επέστρεψε στη τεχνολογία LCD διότι αποτελεί τμήμα της στρατηγικής “two-track” μας. Η σειρά G θα διαθέτει οθόνες LCD ενώ η σειρά V θα χρησιμοποιεί OLED”. Ο Hwang Jeong επίσης είπε ότι κάποια χαρακτηριστικά που απουσίαζαν, όπως η υποστήριξη “animoji” θα έρθει αργότερα με τη μορφή αναβαθμίσεων και θα διατεθεί και για τη σειρά G και για τα μοντέλα που θα ακολουθήσουν. 

GSMArena

  • Like 1