Το νέο project της LG φαίνεται πως θα έχει οθόνη που μπορεί να επεκταθεί ώστε ο χρήστης να την έχει διαθέσιμη όποτε τη χρειάζεται.

Η LG δεν έχασε καθόλου χρόνο έπειτα την αποκάλυψη του Wing και δημοσίευσε ένα teaser για το επόμενο Explorer Project τηλέφωνό της. Η εταιρία κατά την ολοκλήρωση της παρουσίασης του Wing μέσω streaming αποκάλυψε μία νέα πρωτότυπη συσκευή η οποία ξεχωρίζει για την επεκτεινόμενη οθόνη της.

Το τηλέφωνο φαίνεται πως θα διαθέτει μία οθόνη η οποία μπορεί να επεκταθεί. Αυτό σημαίνει πως το τηλέφωνο θα μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη του χρήστη, ώστε αυτός να έχει τη μεγάλη οθόνη ανάλογα την εργασία που εκτελεί ή να απενεργοποιεί τη σχετική λειτουργία ώστε η συσκευή να είναι μικρή για χρήση με το ένα χέρι.

Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το πρωτότυπο αυτό τηλέφωνο της LG και η εταιρία κατέστησε σαφές στο teaser ότι δεν πρέπει να περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα. Το teaser ολοκληρώθηκε με το «Hold your Breath», δηλαδή «Κρατήστε την ανάσα σας». Σε κάθε περίπτωση δεν θα μας έκανε εντύπωση να μαθαίναμε περισσότερα για αυτό το 2021 ή και αργότερα.

Η LG στο τηλέφωνο θα μπορούσε να χρησιμοποιεί παρόμοια τεχνολογία με αυτή που έχει στις rollable τηλεοράσεις της. Η εταιρία χρησιμοποιεί μία εύκαμπτη OLED οθόνη η οποία μπορεί και τυλίγεται ώστε να αποθηκεύεται αυτόματα μέσα στη βάση που τη συνοδεύει, όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται. Η πρόκληση στην περίπτωση του smartphone θα ήταν η LG να μπορεί να τυλίξει μία οθόνη κινητού σε ένα χώρο πλάτους μόλις λίγων εκατοστών, σε αντίθεση με την 65άρα τηλεόραση που υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος.

Μία τέτοια σχεδίαση θα είχε νόημα αφού τόσο με το Wing όσο και με το νέο πρωτότυπο τηλέφωνο, η LG στρέφεται με τις μελλοντικές της συσκευές σε μία πιο περιπετειώδη εμφάνιση και μορφή, όπως ήταν η σειρά G Flex αλλά και η αρθρωτή σχεδίαση του G5. Ακόμη, η εταιρία εκμεταλλεύεται τη στιγμή ώστε να καταφέρει να βρει ένα πρωτοποριακό σχέδιο πριν από οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή.

  • Like 1
  • Confused 1