Το φημολογούμενο X Phone φαίνεται να πλησιάζει, με τις φήμες να προσθέτουν νέα στοιχεία σχετικά με την συσκευή που θα παρουσιάσει η Motorola στο συνέδριο Google I/O που θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου.

Η Google που έχει εξαγοράσει το τμήμα mobility της Motorola και όλα δείχνουν ότι το πρώτο smartphone που θα κυκλοφορήσει κάτω από την κοινή σκεπή των δύο εταιρειών θα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ειδικά αν η φωτογραφία που δημοσιεύει το GSMarena αποδειχθεί αληθινή.

 

Μαζί με τη φωτογραφία, οι πηγές της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το X Phone θα διαθέτει οθόνη 4.7' ιντσών με HD ανάλυση και το νέο Gorilla Glass 3 στην επιφάνεια της. Επίσης θα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 800 καθώς και μπαταρία 4.000 mAh που αναμένεται να χαρίζει εντυπωσιακή αυτονομία.

 

Η φημολογούμενη παρουσίαση της συσκευής στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google αναμένεται να συνδυαστεί με την επίσημη παρουσίαση της πέμπτης έκδοσης του Android με την ονομασία Key Lime Pie, με το X Phone να είναι κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη συσκευή που θα την ενσωματώνει.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/motorola_x_phone_render_surfaces_some_more_specs_added-news-5757.php[/url]']gsmarena.com