Η Motorola αποκάλυψε ότι στις 22 Απριλίου θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις, και σύμφωνα με πληροφορίες θα αποκαλύψει τη νέα σειρά Edge που διακρίνεται για τον «μακρόστενο σχεδιασμό», την οθόνη τύπου «waterfall» που καμπυλώνει σχεδόν κατά 90° και τη συνδεσιμότητα 5G.

Τόσο το Moto Edge όσο και το Edge+ θα διαθέτουν OLED οθόνη που καμπυλώνει έντονα ωστόσο το πρώτο θα βασίζεται στο Snapdragon 765G SoC ενώ το δεύτερο στο Snapdragon 865 SoC της Qualcomm. Και οι δύο συσκευές θα ενσωματώνουν 5G modem (με υποστήριξη mmWave).

Η οθόνη του Moto Edge+ αναμένεται να έχει διαγώνιο 6,67 ιντσών με ανάλυση Full HD+, και λέγεται ότι θα είναι η πρώτη της εταιρείας που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 90Hz.  Η κύρια κάμερα θα βασίζεται σε αισθητήρα 108MP και θα συνοδεύεται από δύο ακόμη κάμερες, μία υπερευρυγώνια και μία κάμερα/ τηλεφακό ανάλυσης 16MP και 8MP αντίστοιχα. Το Moto Edge θα διαθέτει επίσης τις δύο τελευταίες κάμερες ωστόσο η κύρια κάμερα του θα βασίζεται σε αισθητήρα 64MP.

Να αναφέρουμε, ότι η ονομασία «Edge» αφορά αποκλειστικά τις συσκευές που θα πωλούνται από το δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Verizon στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε άλλες χώρες τα νέα κινητά της Motorola θα έχουν διαφορετική ονομασία.

m1.thumb.jpg.c0918765be65eacf0c5287156ceaed9b.jpg

GSMArena

  • Like 1