Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Motorola αναμένεται να παρουσιάσει πολύ σύντομα το δικό της αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο θα συνδυαστεί παράλληλα με την αναβίωση ενός κλασσικού μοντέλου της εταιρείας, του RAZR.

Το RAZR κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 και αποτέλεσε τεράστια επιτυχία από την πρώτη στιγμή για την εταιρεία  με το χαρακτηριστικό clamshell σχεδιασμό του που του επέτρεπε να «διπλώσει» στη μέση μειώνοντας σημαντικά της διαστάσεις του όταν δεν ήταν σε λειτουργία. Αυτή ακριβώς τη δυνατότητα θέλει να φέρει στη νέα εποχή η Motorola ενσωματώνοντας αναδιπλούμενη οθόνη στο νέο RAZR. Η οθόνη αυτή θα είναι και ο λόγος για την πολύ ακριβή τιμή της συσκευής που σύμφωνα με την Wall Street Journal θα φτάνει τα $1500, Μία ακόμη πληροφορία της ιστοσελίδας αναφέρει ότι η συσκευή θα διατεθεί αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποκλειστικά από το δίκτυο της Verizon.

Μετά από αναμονή αρκετών ετών, το 2019 είναι η χρονιά των αναδιπλούμενων smartphone, με την κινεζική Royale να έχει κάνει ήδη την αρχή παρουσιάζοντας το FlexPai το οποίο είδαμε πρόσφατα από κοντά. Η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τη δική της πρόταση κατά την προγραμματισμένη παρουσίαση της σειράς Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου, μια παρουσίαση την οποία θα παρακολουθήσουμε από κοντά μεταφέροντας σας όλες τις εξελίξεις.

WSJ

  • Like 2
  • Confused 2