Με την αυριανή παρουσίαση των πρώτων Windows Phone 7 smartphones από τη Nokia να είναι προ των πυλών, η ιστοσελίδα The Next Web έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από το Nokia 800. Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο αναμένεται να βρίσκεται ανάμεσα στην αυριανή λίστα της παρουσίασης και πολύ πιθανό να πρόκειται για το Searay που έχει συζητηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό. Η σχεδίασή του θυμίζει αρκετά το Nokia N9, το πρώτο MeeGo smartphone της εταιρείας που ανακοινώθηκε το καλοκαίρι.

 

Από τις φωτογραφίες δε διακρίνονται πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, παρά μόνο ο φακός της φωτογραφικής μηχανής και το LED Flash. Πιθανολογείται ότι θα διαθέτει οθόνη 3.7” με 3.9” ιντσών, μονοπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon στο 1.4GHz και φωτογραφική μηχανή 8MP. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, μαύρο, μπλε και ροζ. Η φημολογία αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει ακόμη ένα smartphone με τη σχεδίαση του N800 αλλά μικρότερο σε μέγεθος, με την κωδική ονομασία Sabre.

 

n800searayleaktnw.jpg

 

Μάλιστα στη Βρετανία έχει κυκλοφορήσει και ένα επίσημο διαφημιστικό trailer του κινητού τηλεφώνου από τη Nokia

 

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Nokia και της Microsoft ανακοινώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, με τις δύο εταιρείες να αποφασίζουν συνεργασία όχι μόνο σε επίπεδο λογισμικού, αλλά και σε επίπεδο hardware.

 

Link.png Site: winrumors.com