Με σημερινή της ανακοίνωση, η Nokia κάνει την έκπληξη και παρουσιάζει τη δική της πρόταση στα netbook με τη παρουσίαση του Nokia Booklet 3G.

 

Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τον επεξεργαστή που όμως γνωρίζουμε ότι θα είναι από τη σειρά Atom της Intel. Η οθόνη είναι 10.1 ιντσών (glass) και όπως βλέπουμε από το διαφημιστικό που παρουσίασε η εταιρεία, είναι ικανή για απεικόνιση HD περιεχομένου. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν η ανάλυση θα είναι 1366x768 ενώ για το κύκλωμα γραφικών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

 

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η ενσωματωμένη υποστήριξη 3G/HSPA/Wifi δικτύων όπως και δυνατότητα A-GPS. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται επίσης hdmi έξοδος, webcam, bluetooth, θύρα για SD κάρτες και τρεις θύρες USB 2.0

 

Το λειτουργικό σύστημα που θα περιλαμβάνεται στο Booklet 3G είναι τα Windows 7 ενώ εντύπωση προκαλoύν οι ισχυρισμοί της Nokia για μπαταρία που η αυτονομία της θα φτάνει τις 12 ώρες. Το αλουμίνιο κάλυμα δίνει εντυπωσιακό τόνο στην εμφάνιση του υπολογιστή ενώ το βάρος του δε ξεπερνά τα 1300 γραμμάρια. Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την ημερομηνία διάθεσης καθώς και τη τελική τιμή, θα γίνουν γνωστά στις 2 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της έκθεσης Nokia World.

 

Link.png Site: Δελτίο Τύπου

Video Video: Nokia Booklet 3G Διαφήμιση