Οι αμέσως επόμενες μεγάλες ανακοινώσεις στη βιομηχανία της κατασκευής smartphones ενδεχομένως να ανήκουν στις LG και OnePlus με τη τελευταία να δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο της σχετικό video teaser.

Αν και είναι μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα περίπου, η OnePlus μέσω του video teaser επιβεβαίωσε την ονομασία της συσκευής που θα είναι OnePlus 6 ενώ επίσης έκανε γνωστό πως θα διαθέτει “τη ταχύτητα που χρειάζεστε”.

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau έχει ήδη επιβεβαιώσει πως η ναυαρχίδα της εταιρείας θα βασίζεται στο κορυφαίο chipset της Qualcomm, Snapdragon 845 –υποθέτουμε ότι από αυτό θα προέρχεται η υψηλή ταχύτητα που λέει η εταιρεία. Ο ίδιος έχει κάνει γνωστό επίσης πως η συσκευή πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο ωστόσο λαμβάνοντας υπόψη τις πολλές διαρροές τελευταία αλλά και το πρόσφατο teaser, το πιθανότερο είναι ότι το περιμένουμε στα τέλη του μήνα ή μέσα στον Μάϊο.

O co-founder επίσης της OnePlus, Carl Pei παραδέχτηκε πρόσφατα πως η συσκευή θα διαθέτει οθόνη με εγκοπή (notch), αν και κάτι τέτοιο φαίνεται πως εξαγρίωσε τους haters του notch, με αποτέλεσμα να διαγράψει τις σχετικές αναρτήσεις του στο Twitter (είχε αναρτήσει την έκφραση “Learn to love the notch” μαζί με ένα σύνδεσμο που οδηγούσε σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει).

Pei-2.png.12d6259d00efe1d59359251abacb1afe.png

Μετά πάντως από όσα έγιναν στο Twitter, δεν είναι γνωστό αν η εταιρεία τελικά θα προχωρήσει στην κατασκευή της συσκευής με οθόνη που θα διαθέτει εγκοπή, η οποία μάλιστα σύμφωνα με τον Carl Pei θα είχε διαστάσεις 19,616 x 7,687 χιλιοστών. Το OnePlus 6 πάντως θα διαθέτει στο κάτω μέρος της πρόσοψης, όπως σχεδόν κάθε συσκευή Android με μακρόστενη οθόνη 18:9 ή 19:9, ένα μικρό “πηγούνι” στο κάτω μέρος.

oneplus66.jpg.a4733a529e8cfc33d3d50c85de739373.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομικότερη έκδοση της συσκευής θα στοιχίζει περίπου $525 ενώ σε μία περίπτωση θα κυκλοφορήσει με “woodgrain” φινίρισμα στη πλάτη.

PhoneArena

GSMArena

  • Like 2