Το νέο OnePlus 6T είναι ένα τηλέφωνο κοντά στα bezel-less στάνταρ που απαιτεί το αγοραστικό κοινό σήμερα, αλλά φαίνεται πως η επεξεργασία που έγινε για το promo video παραήταν υπερβολική. 

Με στόχο τον ενθουσιασμό από την απουσία περιθωρίων γύρω από την οθόνη, και ειδικά το κάτω μέρος (πιγούνι), το promo video μας δείχνει ένα OnePlus 6T που απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Αν και οι αποκλίσεις μεταξύ rendered εικόνων από μοντέλα που έρχονται σύντομα και των πραγματικών είναι κάτι που έχουμε πλέον συνηθίσει, η μετάλλαξη μιας συσκευής που έχει ήδη λανσαριστεί είναι κάτι που το βλέπουμε για πρώτη φορά. 

Το κόψιμο των bezels δείχνει το πόσο σημαντικό πιστεύει η OnePlus ότι είναι για τους υποψήφιους αγοραστές, και ειδικά τους mobile gamers αφού η συγκεκριμένη σκηνή (0:43) αναδεικνύει αυτή την πτυχή της λειτουργικότητας του OnePlus 6T. Από την άλλη, είναι δυσάρεστο για μια εταιρία ουσιαστικά να δηλώνει τεχνική αδυναμία να υλοποιήσει αυτό που πιστεύει ακράδαντα ότι θέλει ο κόσμος. Για εμάς τους καταναλωτές, το editing που έγινε στο παρακάτω promo αποτελεί απλώς ένα παράδειγμα του γιατί θα πρέπει να προσέχουμε όταν βομβαρδιζόμαστε από ισχυρισμούς, ακόμη και όταν αυτοί έρχονται με την μορφή της εικόνας/βίντεο. 

AndroidPolice