Θα διαθέτει τσιπ της MediaTek ενώ θα υποστηρίζει και φόρτιση 150W.

Μετά από αρκετές φήμες και διαρροές, είναι πλέον επίσημο το γεγονός ότι το smartphone OnePlus Ace θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνας στις 21 Απριλίου. Μαζί με την ημερομηνία η εταιρεία δημοσίευσε και μια φωτογραφία του Ace η οποία ταιριάζει με τα renders που είχαν διαρρεύσει για το OnePlus 10R αλλά και μία φωτογραφία προωθητικού χαρακτήρα που είχε δημοσιεύσει η Amazon κατά λάθος.

Το τηλέφωνο έχει σχεδίαση διπλής υφής στο πίσω μέρος. Η μία πλευρά έχει ρίγες ενώ η άλλη έχει λείο φινίρισμα. Αν και το πίσω μέρος μοιάζει πλαστικό, μπορεί τελικά να είναι κατασκευασμένο και από άλλο υλικό. Εκτός από το ιδιαίτερο πίσω μέρος, το τηλέφωνο φαίνεται να μοιάζει πολύ με το Realme GT Neo 3. Η OnePlus επιβεβαίωσε επίσης ότι θα φέρει αντίστοιχες προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της φόρτισης των 150W αλλά και του τσιπ MediaTek Dimensity 8100.

image.jpeg.74b7ccc5199c942b2ec85d91dce791cd.jpeg

Η συσκευή δανείζεται το όνομα Ace από προηγούμενη σειρά της Oppo. Μάλιστα η εταιρεία δεν ντρέπεται να αναγνωρίσει αυτό το γεγονός. Η OnePlus αναφέρει ότι χρησιμοποιεί το όνομα Ace για τη νέα σειρά της για να δει αν μπορεί να δημιουργήσει καλύτερα προϊόντα από αυτά που διατίθενται ήδη στην αγορά. Σύμφωνα με την εταιρεία, η σειρά Ace (θα υπάρξουν περισσότερα smartphones με την επωνυμία Ace στο μέλλον) θα επικεντρωθεί σε σχεδιασμό υψηλής ποιότητας και ισχυρής απόδοσης & αξιοπιστίας.

Εκτός από την Κίνα, το OnePlus Ace είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Ινδία στις 28 Απριλίου. Η εταιρεία μπορεί σε αυτό το δεύτερο λανσάρισμα να ανακοινώσει μια ευρύτερη διαθεσιμότητα. Είναι επίσης πολύ πιθανό το OnePlus 10R και το OnePlus Ace να είναι τα ίδια τηλέφωνα με διαφορετικά ονόματα για διαφορετικές αγορές. Ωστόσο, ένας αξιόπιστος tipster αναφέρει πως το Ace είναι μια βελτιωμένη έκδοση του OnePlus 10R. Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι ακριβώς επιφυλάσσει η εταιρεία και αν τελικά σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά Ace εκτός Κίνας.

  • Sad 1