Οι δυνατότητες του λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφίας όπως το Photoshop δε σταματάνε να μας εκπλήσσουν προσφέροντας μια τεράστια γκάμα δυνατοτήτων οι οποίες συνήθως απευθύνονται σε επαγγελματίες.

Στη έκθεση Siggraph Asia 2013 τον προσεχή Νοέμβριο, περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το 3-Sweep μια τεχνολογία η οποία κλέβει τις εντυπώσεις αφού είναι σε θέση να δημιουργεί τρισδιάστατα μοντέλα τα οποία προέρχονται από μια απλή φωτογραφία. Όπως μπορείτε να δείτε και στο εντυπωσιακό βίντεο, η όλη διαδιασία είναι εξαιρετικά εύκολη, κάνοντας την προσβάσιμη σε μια πολύ μεγάλη μερίδα χρηστών που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.

 

 

Ο χρήστης στην ουσία το μόνο που έχει να κάνει είναι να δηλώσει με το ποντίκι τις τρεις διαστάσεις ενός αντικειμένου και στη συνέχεια η τεχνολογία 3-Sweep αναλαμβάνει να δημιουργήσει το τρισδιάστατο μοντέλο του το οποίο στη συνέχεια μπορούμε να το περιστρέψουμε, να του αλλάξουμε μέγεθος ή να να το μεταφέρουμε σε άλλες φωτογραφίες.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το 3-Sweep δεν έχουν γίνει γνωστές, κάτι που σίγουρα θα γίνει το Νοέμβριο στην έκθεση Siggraph Asia 2013.

 

Link.png Site: http://www.popphoto.com/news/2013/09/3-sweep-software-can-extract-3d-objects-out-single-photo[/url]']PopPhoto