Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 (23η Χειμερινή Ολυμπιάδα γνωστή και ως Πιόνγκτσανγκ 2018) θα διεξαχθούν μεταξύ 9 και 25 Φεβρουαρίου, και για να το γιορτάσει, η Samsung, που είναι και ένας από τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης, πρόκειται να προσφέρει περισσότερες από τέσσερις χιλιάδες συσκευές Galaxy Note8 σε αθλητές και σε μέλη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όμως η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν πρόκειται να προσφέρει την απλή έκδοση της δημοφιλούς συσκευής, αλλά μία έκδοση που δημιουργήθηκε ειδικά για το μεγάλο γεγονός, με το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων με τους πέντε κύκλους να κοσμεί την λευκού χρώματος “πλάτη”. 

To Galaxy Note8 PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition όπως είναι η πλήρης ονομασία της συσκευής διαθέτει χρυσαφί φινίρισμα στο μεταλλικό πλαίσιο, στα πλήκτρα ή στα μεταλλικά στοιχεία του S Pen που το συνοδεύει. Η συσκευή έρχεται με εγκατεστημένες ταπετσαρίες που έχουν θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και με apps που έχουν στόχο να προσφέρουν “τη καλύτερη δυνατή εμπειρία Ολυμπιακών Αγώνων”.

Οι αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων θα λάβουν επίσης την ειδική έκδοση της συσκευής, μαζί με την κατάλληλη θήκη την οποία θα κοσμεί το λογότυπο των Παραολυμπιακών Αγώνων. Η συγκεκριμένη συσκευή, που από άποψη hardware δεν διαφέρει από τη συμβατική έκδοση, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά.

Galaxy Note8 PyeongChang 2018 2.jpg

GSMArena

  • Like 1