Όπως όλα δείχνουν, η Fan Edition του S21 θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από 2 μήνες.

Εάν η Samsung είχε σχεδιάσει σε ετήσια βάση την κυκλοφορία της Fan Edition έκδοσης, τότε το Galaxy S21 FE θα ήταν ήδη διαθέσιμο, καθώς το Galaxy S20 FE είχε κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Αντιθέτως, το Galaxy S21 FE έχασε την ευκαιρία του να παρουσιαστεί σε κάποιο Galaxy Unpacked event της νοτιοκορεάτικης εταιρείας με τις τελευταίες αναφορές να κάνουν λόγο για λανσάρισμα κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2022, κάπου δηλαδή μεταξύ 5 και 8 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Λέγεται πως η Samsung θα διαθέσει το Galaxy S21 FE τον πρώτο μήνα του 2022 με το τηλέφωνο να κυκλοφορεί και επίσημα νωρίτερα από τις 11 Ιανουαρίου που είχε αρχικά διαρρεύσει. Και η επόμενη CES 2022, που διοργανώνεται στο Λας Βέγκας, είναι η καλύτερη ευκαιρία.

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Samsung ανακοίνωνε τελευταία φορά ένα smartphone σε έκθεση CES. Στην έκθεση συνήθως παρουσιάζονται διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και προϊόντα κινητής τα οποία δεν οδηγούνται πάντα σε μαζική παραγωγή. Και με αυτό στο μυαλό, το Galaxy S21 FE ενδεχομένως να μην αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό στην έκθεση, ακόμη κι αν η Samsung δεν διοργανώσει κάποιο μεγάλο event για την παρουσίαση του τηλεφώνου.

Αν και οι τελευταίες αναφορές για το λανσάρισμα του S21 FE είναι ενδεχομένως σωστές, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μία παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών, θα πρέπει να περιμένουμε έως και τις ημέρες της έκθεσης για να είμαστε απόλυτα βέβαιοι. Σε κάθε περίπτωση, η ιστοσελίδα Sammobile ισχυρίζεται ότι η παρουσίαση θα συμβεί σχεδόν σίγουρα.