Σύμφωνα με tweet του IceUniverse η Samsung θα αποκαλύψει την επόμενη έκδοση Galaxy S11 αλλά και το φημολογούμενο foldable αναδιπλούμενο (clamshell) smartphone στις 18 Φεβρουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο.

Με άλλα λόγια η αποκάλυψη θα γίνει νωρίτερα από την έκθεση MWC 2020 ενώ η ημερομηνία δείχνει μία συνέπεια λαμβάνοντας υπόψη μας τις παρουσιάσεις των προηγούμενων ετών. Με το S10 και το Galaxy Fold να παρουσιάστηκαν στις 21 Φεβρουαρίου φέτος, δεν είναι απίθανο να δούμε κάτι αντίστοιχο και του χρόνου.

Σύμφωνα με τα τελευταία leaks που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι μπαταρίες των S11 θα είναι μεγαλύτερες από αυτές των S10. Μία ακόμη μεγάλη αλλαγή θα είναι στην κάμερα, με τη Samsung να αναμένεται να ενσωματώσει αισθητήρα 108MP μαζί με άλλους 4 αισθητήρες συμπεριλαμβανομένου και του αισθητήρα με λειτουργία οπτικού ζουμ 5x.

Η οθόνη λέγεται πως θα έχει QHD ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ίσως έχει ομοιότητες με αυτή του Note10. Όσο αφορά την επεξεργαστική του ισχύ αυτή θα προέρχεται από τον Snapdragon 865 ή τον Exynos 9830, ανάλογα την έκδοση, ενώ θα διαθέτει μνήμη RAM 12GB LPDDR5 μαζί με αποθηκευτικό χώρο 512GB UFS 3.0.

Όσο αφορά το foldable clamshell τηλέφωνο, δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες παρά μόνο πως η τιμή του θα είναι κοντά στα $1000. Ούτως η άλλως βρισκόμαστε δύο γεμάτους μήνες μακριά από την λεγόμενη παρουσίαση οπότε στο μεσοδιάστημα σίγουρα θα προκύψουν επιπλέον πληροφορίες.

GSMarena