Καθώς περιμένουμε την έκδοση του νέου One UI της Samsung που βασίζεται στο Android 9.0 Pie, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως θέλει να δημιουργήσει «hype» δημοσιοποιώντας ένα μικρής διάρκειας εισαγωγικό βίντεο, το οποίο και είχε δείξει σε όσους βρέθηκαν στο ετήσιο συνέδριο της εταιρείας για developers (SDC 2018) στις αρχές Νοεμβρίου.

Στο σύντομο βίντεο, δίνεται έμφαση στις βασικές αρχές του UI, όπως στην καλύτερη χρήση με το ένα χέρι, στην μινιμαλιστική αισθητική και στην περισσότερο ενστικτώδη αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο. Επίσης στόχος είναι η εστίαση σε αυτό που είναι σημαντικό στην οθόνη.

Το νέο περιβάλλον χρήσης της Samsung, One UI, αναμένεται να είναι διαθέσιμο κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο για τις τελευταίες ναυαρχίδες της Samsung, Galaxy S9 και S9+ και Note9 ενώ πρόκειται μελλοντικά να διατεθεί και για τα Galaxy S8, S8+ και Note8.

Να αναφέρουμε, ότι το One UI αναπτύχθηκε κατά πρώτο λόγο για να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες της εύκαμπτης οθόνης Infinity Flex Display, που πρόκειται να αποτελέσει το βασικό δομικό συστατικό για την επερχόμενη "foldable" συσκευή της εταιρείας.

GSMArena

  • Like 2