Στις 17 Ιανουαρίου 2024, η Samsung πρόκειται να πραγματοποιήσει την εναρκτήρια εκδήλωση Galaxy Unpacked της χρονιάς.

Η εκδήλωση, την οποία επιβεβαίωσε ο νοτιοκορεατικός τεχνολογικός κολοσσός, θα πραγματοποιηθεί στο SAP Center στο Σαν Χοσέ και θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά σε όλα τα επίσημα κανάλια της Samsung. Στην εκδήλωση αναμένεται να παρουσιαστεί η επόμενη γενιά των Galaxy S smartphones, των Galaxy S24. Φέτος, η εκδήλωση Unpacked έχει προγραμματιστεί νωρίτερα από το συνηθισμένο, καθώς οι δύο προηγούμενες ναυαρχίδες παρουσιάστηκαν τον Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα η σειρά Galaxy S23 παρουσιάστηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023, ενώ η σειρά Galaxy S22 έκανε το ντεμπούτο της στις 9 Φεβρουαρίου 2022.

Η εκδήλωση Samsung Galaxy Unpacked 2024 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο SAP στο San Jose της Καλιφόρνια. Η πρόσκληση φέρει το σλόγκαν "Galaxy AI is coming", υποδηλώνοντας τη συμπερίληψη ενσωματωμένων χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης στην τελευταία σειρά ναυαρχίδων, η οποία φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει τρία μοντέλα - Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra. Τα νέα Galaxy S προωθούνται από την εταιρεία ως ένα νέο σημείο αναφοράς για την πιο έξυπνη εμπειρία κινητής τηλεφωνίας μέχρι σήμερα, προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία που τροφοδοτείται από το AI.

Η οικογένεια Galaxy S24 της Samsung αναμένεται να στηρίζεται στο συνδυασμό Android 14/ One UI 6.1, και να διαθέτει οθόνες AMOLED LTPO με μεταβλητούς ρυθμούς ανανέωσης από 1Hz έως 120Hz. Η ανώτερη Ultra έκδοση φημολογείται ότι θα διαθέτει μεταξύ άλλων κύριο σύστημα καμερών με 4 φακούς, με βασική ανάλυση στα 200MP, ενώ τα υπόλοιπα μοντέλα ενδέχεται να έχουν τριπλή μονάδα κάμερας,  με βασικό φακό στα 50MP.

Το Galaxy S24 θα μπορούσε να τροφοδοτείται από το chip Exynos 2400 της ίδιας της εταιρείας σε όλες τις χώρες εκτός από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Στις ΗΠΑ και τον Καναδά, η συσκευή θα μπορούσε να έρθει με μια τροποποιημένη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 3 SoC, με την ονομασία "Snapdragon 8 Gen 3 SoC for Galaxy". Αντίθετα, τα Galaxy S24 Ultra και Galaxy S24+ αναμένεται να εξοπλιστούν με το Snapdragon 8 Gen 3 SoC for Galaxy σε όλες τις αγορές. 

  • Like 2