Η Sony παρουσίασε επίσημα το Xperia Sola smartphone, το οποίο ήταν μέχρι σήμερα γνωστό με την κωδική ονομασία Pepper. Βρίσκεται ενδιάμεσα των Xperia P και και Xperia U με οθόνη 3.7” ιντσών τεχνολογίας Reality, ενώ διαθέτει ακόμη διπύρηνο επεξεργαστή με NovaThor chipset.

 

Περιλαμβάνει μια τεχνολογία της Sony με την οποία όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί τον browser, με ένα “σύρσιμο” του δακτύλου στην οθόνη δημιουργείται ένας κέρσορας για ευκολότερο πάτημα επάνω σε συνδέσμους. Αυτή η τεχνολογία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη κατά την πλόηγηση σε ιστοσελίδες που δεν είναι κατασκευασμένες για οθόνες φορητών συσκευών, και για να πατήσει κανείς επάνω σε link θα πρέπει συνεχώς να πραγματοποιεί τη λειτουργία ζοομ της οθόνης.

 

Το Sony Xperia Sola θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του έτους στα χρώματα του μαύρου, του κόκκινου και του λευκού χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμολόγησή του. Αρχικά θα τρέχει την έκδοση του Android 2.3 Gingerbread, με την αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich να έπεται μέχρι το καλοκαίρι.

 

gsmarena_002.jpg

 

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Sony Xperia Sola:

 

* Μοντέλο : Sony Xperia Sola

* Επεξεργαστής : 1.0 Ghz διπύρηνος με NovaThor chipset

* Οθόνη : 3.7 ιντσών Bravia με ανάλυση 480x854 pixels

* Αποθηκευτικός χώρος : 8gb

* Μνήμη : 512mb RAM

* Κάμερα : 5mp με LED flash, φωτογραφίες ανάλυσης 2592х1944 pixel και 720p video

* Βάρος : 107 γραμμάρια

* Μπαταρία : 1320mah

* Άλλα : GPS, Bluetooth 2.1, WiFi 802.11 b/g/n, microSD, microUSB v2.0, υποστήριξη NFC

 

 

Link.png Site: gsmarena.com