Προϊόν συνεργασίας της Intel με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών New Balance είναι το RunIQ, ένα smartwatch με “Intel Inside” που βασίζεται στην mobile πλατφόρμα για wearable συσκευές της Google, Android Wear.

Πρόκειται για το πρώτο fitness-oriented smartwatch που φέρει το λογότυπο της New Balance και θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου με τιμή $299,99. Η συσκευή, την οποία είδαμε από κοντά στην έκθεση CES, διαθέτει Intel Atom Z34xx. 4GB storage, 512MB RAM και οθόνη AMOLED με διάμετρο 1,39 ιντσών και στον εξοπλισμό της περιλαμβάνει accelerometer, gyroscope, GPS αλλά και optical heart-rate monitor.

 

Σύμφωνα με την New Balance, η μπαταρία με τυπική χρήση κρατάει για 24 ώρες ωστόσο με ενεργοποιημένο το GPS η αυτονομία κυμαίνεται κοντά στις 5 ώρες. Το New Balance RunIQ που όπως είπαμε είναι ένα fitness-oriented smartwatch, περιλαμβάνει integration και απρόσκοπτο συγχρονισμό με την υπηρεσία Strava για fitness/ run tracking.

 

Να αναφέρουμε, ότι η εταιρεία New Balance συνεργάστηκε και με την εταιρεία Jabra, για να παρουσιάσει τα PaceIQ earbuds, που συνδέονται με το RunIQ χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία Bluetooth και στοιχίζουν $109,99.

 

gallery_286955_3626_81385.jpg