Ανάμεσα στα χιλιάδες gadgets που βλέπουμε στη CES και τα οποία έχουν στόχο την προσωπική φροντίδα, δε θα μπορούσαν να λείπουν και κάποια τα οποία έχουν στόχο τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού.

Το Fiera είναι ένα από αυτά και στόχο έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της κολπικής ξηρότητας και την έλλειψη διάθεσης για σεξ αυξάνοντας μέσω δονήσεων την αιμάτωση του γυναικείου κόλπου, κάτι που οδηγεί σε μεγαλύτερη διέγερση. Σύμφωνα με την εταιρεία, το 89% των γυναικών που το δοκίμασαν ηλικίας 25 έως 75 ετών, δήλωσαν ότι η ολιγόλεπτη χρήση του, αύξησε άμεσα τη διάθεσή τους για σεξ, απολαμβάνοντας περισσότερο στη συνέχεια τη σεξουαλική επαφή.

 

 

Ως κατασκευή, το Fiera είναι φτιαγμένο από μαλακό πλαστικό, φιλικό προς το δέρμα ενώ χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Η δεύτερη γενιά της συσκευής περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο για καλύτερο έλεγχο της συχνότητας και της έντασης των δονήσεων. Η εταιρεία Nuelle που βρίσκεται πίσω από τη συσκευή δηλώνει ότι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το Fiera ενισχύει τη διέγερση σε γυναίκες όλων των ηλικιών, είτε πριν είτε μετά την εμμηνόπαυση.

 


P1090814.jpg

 


Η τιμή του έχει οριστεί στα $199 ενώ μαζί με το τηλεχειριστήριο ανεβαίνει στα $249.