Η Xiaomi ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την κυκλοφορία αναβάθμισης του Mi A3 smartphone σε Android 11.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετώπισαν κάτοχοι του Android One smartphone στην προσπάθειά τους να αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας της Google. Μάλιστα πολλοί από αυτούς ανέφεραν ότι η συσκευή τους σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς, χωρίς να μπορούν να την επαναφέρουν στην προηγούμενη κατάστασή της. Παρόμοια προβλήματα είχε αντιμετωπίσει η Xiaomi και με την προηγούμενη μεγάλη αναβάθμιση της συσκευής σε Android 10, με την εταιρεία να κυκλοφορεί συνολικά το διάστημα εκείνο 4 αναβαθμίσεις μέχρι να επιλυθεί οριστικά το θέμα.

Με επίσημη ανακοίνωσή της στο Mi forum, η Xiaomi ενημερώνει τους κατόχους της συσκευής ότι τερματίζει για την ώρα τη διάθεση της αναβάθμισης. Παράλληλα ενημερώνει όσους από αυτούς έχουν πλέον μια μη λειτουργική συσκευή στα χέρια τους, να τη φέρουν στο πλησιέστερο επισκευαστικό κέντρο ακόμα και αν η εγγύηση δεν είναι σε ισχύ.

Βέβαια κάτι τέτοιο με βάση και τα σχόλια των χρηστών δεν είναι εύκολο αφού πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε χώρες που δεν υπάρχουν επίσημα επισκευαστικά κέντρα της Xiaomi, με την κινεζική εταιρεία να αναμένεται να δώσει σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

  • Haha 3