Η κινεζική Xiaomi δεν κυκλοφορεί μόνο smartphones και tablets αλλά έχει παρουσία και σε άλλες κατηγορίες ηλεκτρονικών ειδών όπως τις τηλεοράσεις, με το οικονομικό μοντέλo των προσιτών τιμών να ισχύει και για το νέο μοντέλο, την Mi TV 2.

H Mi TV 2 είναι μια "έξυπνη" τηλεόραση 40 ιντσών με Full HD LED Panel της Sharp με 5.000:1 contrast ratio και τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.45 GHz με 1.5GB RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Το πλαίσιο της είναι αρκετά λεπτό (14.5 χιλιστά) Η πλατφόρμα που στηρίζεται η τηλεόραση είναι το MIUI TV OS, ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο βασίζεται στο Android, υποστηρίζοντας αρκετά χρήσιμες λειτουργίες.

 

Σε αυτές ξεχωρίζει η αναπαραγωγή ταινιών με τη χρήση H.265 10-bit hardware decoding, για αρχεία H.265, H.264, MPEG 4, Real, FLV, MOV, AVI, TS, MP4 και φυσικά MKV.Με όμορφο σχεδιασμό, η Xiaomi θα διαθέσει τη νέα της τηλεόραση με διάφορους χρωματισμούς στο πίσω μέρος ενώ η τιμή της έχει οριστεί στα $320 δολάρια περίπου.

 

Το θέμα της διαθεσιμότητας των τηλεοράσεων της Xiaomi εκτός Κίνας είναι για την ώρα θολό όπως και με τα smartphones της εταιρείας αφού όπως έχει δηλώσει ο Hugo Barra, κορυφαίο στέλεχος της Xiaomi, η εταιρεία θα κάνει φέτος την εμφάνιση της και στην Αμερικανική αγορά, αρχικά με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας.

 

Link.png Site: Facebook

Link.png Site: Gizmodo