Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής είναι ήδη διαθέσιμος στις ΗΠΑ και θα έρθει σε περισσότερες χώρες τους επόμενους μήνες.

Το Coinbase πρόσθεσε την επιλογή στους χρήστες των ΗΠΑ να αγοράζουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στο PayPal, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Το Coinbase αναφέρει πως η νέα λειτουργία προσφέρει μια «οικεία και αξιόπιστη» εμπειρία για τους χρήστες που αγοράζουν οποιοδήποτε από τα πολλά διαθέσιμα κρυπτονομίσματα της πλατφόρμας, χρησιμοποιώντας το PayPal ως μεσάζων, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δώσουν απευθείας τον αριθμό τραπεζικού τους λογαριασμού ή της χρεωστικής κάρτας τους. Η δυνατότητα θα έρθει σε περισσότερες χώρες τους επόμενους μήνες.

Για να μπορέσει κάποιος να χρησιμοποιήσει τον νέο τρόπο πληρωμής, το Coinbase αναφέρει ότι πρέπει ο χρήστης να προσθέσει το PayPal ως «Τρόπο Πληρωμής» στον λογαριασμό του εντός της πλατφόρμας. Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal περιορίζονται στα $25.000 την ημέρα ή 0,46 Bitcoin. Οι χρεωστικές κάρτες και οι τραπεζικοί λογαριασμοί που είναι συνδεδεμένοι με έναν λογαριασμό PayPal μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορά κρυπτονομισμάτων, αλλά η ενότητα Συχνών Ερωτήσεων του Coinbase αναφέρει ότι η λειτουργία δεν υποστηρίζει μεθόδους πληρωμής όπως προπληρωμένες ή πιστωτικές κάρτες.

1_hD2y9sfhbtm6uey_UjcXaQ.gif.cc7512e4d4696108544f938d51369504.gif

Η είδηση έρχεται ως μέρος μιας ευρύτερης τάσης του PayPal να έρθει πιο κοντά στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η εταιρεία άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες των ΗΠΑ να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν κρυπτονομίσματα απευθείας από τους λογαριασμούς τους στο PayPal ενώ φέτος παρουσίασε και μια επιλογή για τους χρήστες να πληρώνουν με κρυπτονομίσματα που διατηρούνται στον λογαριασμό τους. Κρυπτονομίσματα τα οποία μετατρέπονται αρχικά στο τοπικό νόμισμα προτού πληρωθεί ένας έμπορος. Το PayPal για την ώρα υποστηρίζει 4 κρυπτονομίσματα, Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Bitcoin Cash, σε σύγκριση με τα δεκάδες διαθέσιμα στο Coinbase.

  • Like 1
  • Thanks 1