Σύμφωνα με τον πρόεδρο και συνιδρυτή του Facebook, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διαθέτει από σήμερα τον απίστευτο αριθμό του ενός δισεκατομμυρίου ενεργών χρηστών.

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε τον αριθμό ορόσημο μέσα από ενημέρωση στη προσωπική σελίδα που διατηρεί στο Facebook προσθέτοντας

 

"Σήμερα το πρωί υπάρχουν περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριo άνθρωποι που χρησιμοποιούν ενεργά το Facebook κάθε μήνα. Αν διαβάζετε αυτό το μήνυμα, σας ευχαριστώ που κάνετε σε μένα και τη μικρή μου ομάδα την τιμή να σας υπηρετεί.

 

Βοηθώντας ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να συνδεθούν μεταξύ τους είναι καταπληκτικό, συγκινητικό και το πράγμα για το οποίο είμαι πιο περήφανος στη ζωή μου. Είμαι αποφασισμένος να εργάζομαι καθημερινά για να κάνω το Facebook καλύτερο για εσάς και με την ελπίδα ότι μαζί μια μέρα θα είμαστε σε θέση να συνδέσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο."

 

Το Facebook δημοσιοποίησε επιπλέον και άλλα εντυπωσιακά στατιστικά όπως το σύνολο των likes από το 2009 τα οποία έχουν ξεπεράσει το 1.13 τρισεκατομμύριο, 140 δισεκατομμύρια διασυνδέσεις φίλων καθώς ενώ 219 δισεκατομμύρια φωτογραφίες έχουν ανέβει μέχρι στιγμής στους servers της εταιρείας.

 

http://www.youtube.com/watch?v=c7SjvLceXgU

 

Link.png Site: Ανακοίνωση Facebook