Το κοινωνικό δίκτυο του Facebook ανακοίνωσε τον αριθμό των εγγεγραμμένων χρηστών του, οι οποίες έφτασαν στον αριθμό ρεκόρ των 901 εκατομμυρίων λογαριασμών. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, μέχρι το τέλος του χρόνου ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

 

Ορισμένα άλλα στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι ότι καθημερινά καταχωρούνται 3.2 δισεκατομμύρια σχόλια, και πραγματοποιούνται 300 εκατομμύρια θεάσεις φωτογραφιών. Ακόμη έχουν καταμετρηθεί 125 δισεκατομμύρια διαδικτυακές “φιλίες”. Από τα 901 εκατομμύρια των εγγεγραμμένων χρηστών, τα 526 εκατομμύρια χαρακτηρίζονται ως ενεργοί χρήστες καθώς έχουν εισέρχονται καθημερινά στην υπηρεσία μέχρι και το Μάρτιο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των χρηστών που εισέρχεται μέσα από το κινητό του, ο οποίος φτάνει τα 488 εκατομμύρια χρήστες.

 

Όταν τον περασμένο Φεβρουάριο το Facebook εισήλθε στη Χρηματιστήριο της Wall Street, καταμετρούσε 845 εκατομμύρια χρήστες, ενώ τον Ιανουάριο αναλυτές έκαναν τις πρώτες εκτιμήσεις για τον αριθμό ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου χρηστών ο οποίος αναμένεται να ξεπεραστεί τον ερχόμενο Αύγουστο.

 

Facebook-logo.jpg

 

Το Facebook παραμένει το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο μέχρι στιγμής, με το Twitter να ακολουθεί με 500 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το Φεβρουάριο, με την υπηρεσία του να υπηστηρίζει ότι τα 140 εκατομμύρια από αυτό τον αριθμό είναι ενεργοί χρήστες καθημερινά.

 

Link.png Site: mashable.com