Έπειτα από κάτι παραπάνω από ένα χρόνο όπου και διατέθηκε το Dark Mode στο Facebook Messenger, έρχεται πλέον η αντίστοιχη λειτουργία και στην ίδια την πλατφόρμα.

Στοιχεία φανερώνουν πως το Facebook εργάζονταν στη λειτουργία Dark από τον Απρίλιο. Το Dark Mode είναι πλέον διαθέσιμο σε επιλεγμένους χρήστες και αυτοί μπορούν να το ενεργοποιήσουν μέσα από τις ρυθμίσεις της πλατφόρμας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ «φωτεινής» ή «σκοτεινής» εμφάνισης καθώς και μία επιλογή αυτόματης αλλαγής της εμφάνισης με βάση τις ρυθμίσεις συστήματος της συσκευής.

Το Facebook επιβεβαίωσε πως η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για ένα μικρό ποσοστό χρηστών παγκοσμίως, κάτι που υποδηλώνει ότι η εταιρία ενδέχεται να την αναπτύξει αργά αλλά σταθερά, αφού όμως τη δοκιμάσει σε πραγματικές συνθήκες.

Κάποιες από τις εφαρμογές του Facebook, όπως το Messenger, WhatsApp και Instagram, έχουν ήδη Dark Mode εδώ και αρκετό καιρό, οπότε μένει να δούμε για ποιο λόγο η βασική εφαρμογή της εταιρίας χρειάστηκε αρκετά περισσότερο χρόνο για να αποκτήσει αυτή τη δυνατότητα.

  • Like 1