Μετά το Forum, τα Reviews και τις Αγγελίες, μια νέα ενότητα έρχεται να προστεθεί στο Insomnia.

 

Πρόκειται για τα Gadgets, έναν κατάλογο με χιλιάδες προϊόντα τεχνολογίας της τελευταίας πενταετίας. Ξεκινώντας με 42 κατηγορίες μεταξύ των οποίων smartphones, tablets, φωτογραφικές μηχανές, τηλεοράσεις, κάρτες γραφικών επεξεργαστές, μνήμες, ssd, τροφοδοτικά αλλά και video games, η νέα ενότητα θα εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα προϊόντα, και στο προσεχές διάστημα θα προστεθούν laptops, εκτυπωτές, κάρτες ήχου, scanners κ.α.

Στη σελίδα του κάθε gadget έχετε τη δυνατότητα να δείτε φωτογραφίες και αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχουν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια όσο το δυνατόν καλύτερη ιδέα για τις δυνατότητες του προϊόντος.Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά δύο ή περισσότερων gadget και να ενσωματώσετε το link της σύγκρισης στις υπόλοιπες σελίδες του site, όπως για παράδειγμα στο forum ή στις αγγελίες.

Επιπλέον, μέσα από τη σελίδα κάθε gadget μπορείτε να αξιολογείτε ένα gadget που έχετε στην κατοχή σας ή να δημοσιεύσετε τυχόν ερωτήσεις, οι οποίες θα δημοσιεύονται αυτομάτως και στην αντίστοιχη σχετική κατηγορία του forum, με την κοινότητα του Insomnia να αναλαμβάνει δράση.Ειδικά, μάλιστα, για τις αγγελίες η διασύνδεση θα είναι ακόμη πιο στενή, και μέσα στον επόμενο μήνα, αφού ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της δοκιμαστικής λειτουργίας, θα σας την παρουσιάσουμε σε νέο, αναλυτικό άρθρο.

Οι δυνατότητες που ανοίγει η ύπαρξη της νέας ενότητας είναι πολλές, και οι ιδέες για την μελλοντική αξιοποίηση της βάσης των Gadget δεν λείπουν, με κάποιες από τις οποίες, μάλιστα, να έχουν ήδη δρομολογηθεί.Παρόλα αυτά, σε αυτή την πρώτη φάση, προτεραιότητά μας είναι να ανοίξουμε την ενότητα στο κοινό με τις βασικές λειτουργίες, ώστε να διορθώσουμε τα προβλήματα και να ακούσουμε τις πρώτες σας εντυπώσεις. Για το σκοπό αυτό έχουμε -παραδοσιακά- δημιουργήσει ένα θέμα στo forum όπου και μπορείτε να αναφέρετε τυχόν κακώς κείμενα, ελλείψεις αλλά και προτάσεις βελτίωσης.

  • Like 38
  • Thanks 4
  • Haha 2