Μπόλικα θέματα συζήτησης στο σημερινό μας podcast.

Ξεκινάμε με τα προγράμματα επεξεργασίας βίντεο και τα εντυπωσιακά GenAI χαρακτηριστικά που προσθέτουν, ενώ συνεχίζουμε με τα πρώτα στατιστικά στοιχεία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω gov.gr wallet που δημοσιοποίησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Κωτσόβολος και όλα δείχνουν ότι μια συνεργασία με τη Volton για την παροχή συνδέσεων FTTH, βρίσκεται στα σκαριά. Στο χώρο των οπτικών ινών, αίσθηση δημιούργησε η ανακοίνωση της Cosmote για έναρξη πιλοτικού προγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, φέρνοντας συνδέσεις 10Gbps στα σπίτια.

Συζητάμε ακόμα για το πόσο αγαπάνε οι Ευρωπαίοι τις υπηρεσίες video streaming με βάση έρευνα της Ε.Ε ενώ στη χώρα μας φαίνεται ότι το συνδρομητικό τέλος δεν θα καταργηθεί με βάση τις τελευταίες δηλώσεις του Λεωνίδα Χριστόπουλου, Προέδρου Γενικού Διευθυντή του ΕΚΟΜΕ. Ένα ακόμα θέμα είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με αφορμή τις υποσχέσεις για τη διάθεση της πρότασης της Xiaomi μέσα από το δίκτυο του Ομίλου Quest, αλλά όχι άμεσα.

Τα ηλεκτρικά scooter της Lime επιστρέφουν στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ οι πωλήσεις smartphone ανακάμπτουν όπως και η Samsung στην πρώτη θέση, ξεπερνώντας την Apple. Ολοκληρώνουμε με podcasts που μας μας άρεσαν αλλά και τις εντυπώσεις μας από το πρώτο trailer του Joker: Folie à Deux.

00:00 - Εισαγωγή
01:13 - Premiere Pro
04:00 - Σχόλια
09:10 - Εισιτήρια στο gov.gr wallet
11:28 - ΔΕΗ & Κωτσόβολος
13:20 - Δελφοί
15:04 - 10Gbps από Cosmote
21:22 - Streaming Services
23:55 - Συνδρομητικό τέλος
28:45 - Iris
30:18 - Lime
33:00 - Εθνική Αρχή Κυβερνασφάλειας
33:53 - Xiaomi Car
42:17 - Πωλήσεις smartphones
48:58 - Podcasts
51:27 - Joker 2

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!

  • Like 3