Αναβιώσεις επιτυχημένου hardware δεν έχουμε μόνο στις παιχνιδοκονσόλες, με τη Microsoft να ανακοινώνει αθόρυβα στα πλαίσια της παρουσίασης του Surface Book 2, το ανανεωμένο ποντίκι Intellipoint Classic.

To Intellipoint 3.0 αποτέλεσε ένα από τα best seller της εταιρείας στο χώρο των περιφερειακών για τα Windows XP όταν και πρωτοκυκλοφόρησε το 2002. Το υψηλό DPI αλλά και το σχήμα του, το έφεραν στην κορυφή των πιο άνετων ποντικιών, ενώ ξεχώρισε επίσης για την πολύ καλή απόκριση και αίσθηση που άφηνε η ροδέλα κατά τη χρήση. 15 χρόνια μετά, η Microsoft αποφασίζει να επανακυκλοφορήσει το γνωστό της περιφερειακό με την ονομασία αυτή τη φορά IntelliMouse Classic, αναβαθμισμένο προκειμένου να συμβαδίζει με τις εξελίξεις της εποχής μας.

 

Σε αυτές πάντως δεν περιλαμβάνεται η ασύρματη τεχνολογία αφού κρίνοντας από τις ελάχιστες εικόνες που έχει κυκλοφορήσει η Microsoft, το IntelliPoint Classic θα είναι και πάλι ενσύρματο αν και θα υποστηρίζει καλύτερη απόκριση εξαιτίας των 3200 DPI. Στις προσθήκες θα περιλαμβάνονται τρία προγραμματιζόμενα πλήκτρα αλλά και η υποστήριξη της τεχνολογίας BlueTrack για χρήση πάνω σε γυαλί. Για την ώρα πάντως δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα κυκλοφορήσει το ποντίκι στην αγορά, όμως η τιμή του έχει οριστεί στα $39,99.

 

9eeefbadb174de1d423c6653b80c65fa.jpg

 

Link.png Site: Microsoft