Η εταιρεία λέει πως το Ocean Plastic Mouse είναι ένα μικρό βήμα προς ένα μεγαλύτερο ταξίδι βιωσιμότητας

Μαζί με τη νέα σειρά Surface συστημάτων, η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο ποντίκι κατά τη διεξαγωγή της παρουσίασης, με το όνομα αυτού να είναι Microsoft Ocean Plastic Mouse. Όπως προδίδει το όνομά του, το ποντίκι αποτελείται από 20% ανακυκλωμένο πλαστικό από ωκεανούς, το οποίο συλλέχθηκε, επεξεργάστηκε και σε συνδυασμό με άλλα υλικά, δημιουργούν το πλαστικό που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή του.

ms-mouse-rec-plastic-1.jpg

Το κουτί της συσκευασίας αποτελείται από ξύλο και ίνες ζαχαροκάλαμου, είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και δεν περιέχει καθόλου πλαστικό. Επιπλέον, η εταιρεία θα δέχεται τα ποντίκια χρηστών και θα τα ανακυκλώνει, προσθέτοντας πως όλες αυτές οι κινήσεις, ειδικότερα του Microsoft Ocean Plastic Mouse, είναι ένα μικρό βήμα προς ένα μεγαλύτερο ταξίδι βιωσιμότητας.

Το ποντίκι περιέχει τρία ρυθμιζόμενα πλήκτρα, υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και έχει εμβέλεια έως και 10 μέτρα. Η Microsoft ισχυρίζεται πως το ποντίκι θα χρησιμοποιεί μία ΑΑ μπαταρία για 12 μήνες χρήσης. Το ποντίκι επίσης υποστηρίζει Swift Pair για να σας βοηθήσει στη σύνδεση με τον υπολογιστή σας. Η διάθεσή του θα γίνει 5 Οκτωβρίου, μαζί με τα Windows 11 και η τιμή του ανέρχεται στα $25.

ms-mouse-rec-plastic-2.jpg

  • Like 15