Το Surface Pro, η δεύτερη έκδοση του tablet το οποίο παρουσίασε η Microsoft, θα κυκλοφορήσει προς το τέλος Ιανουαρίου ακολουθώντας το αρχικό χρονοδιάγραμμα που είχε θέσει εξαρχής η εταιρείας.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας CNET αναφέρουν ότι η διάθεση του Surface Pro αναμένεται να ξεκινήσει από τις 26 Ιανουαρίου και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα κοστίζει $899 για το μοντέλο των 64gb και $999 για το μοντέλο των 128gb. Το Surface Pro αναμένεται να είναι λίγο πιο βαρύ και παχύ από το Surface RT ενώ διαθέτει επεξεργαστή Core i5, 4gb μνήμη, οθόνη 10.6' ιντσών με ανάλυση 1920x1080, θύρες USB 3.0 minidisplay, microSDXC και hdmi.

 

Η σημαντικότερη διαφορά με το μοντέλο Surface RT το οποίο παρουσιάσαμε πρόσφατα, είναι η εγκατεστημένη έκδοση των Windows 8 Pro η οποία περιλαμβάνει το πλήρες desktop και τις εφαρμογές που έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια σε συνδυασμό με τις εφαρμογές του Windows Store.

 

Κατά πασα πιθανότητα η διάθεση και των δύο μοντέλων του Surface θα γίνει στη χώρα μας μέσω της ελληνικής έκδοσης του Microsoft Online Store το οποίο εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

 

Link.png Site: ']Microsoft Surface Pro

Link.png Site: http://news.cnet.com/8301-10805_3-57561991-75/about-that-microsoft-surface-pro-release-date/']cnet.com