Όλα δείχνουν ότι η ώρα που η Microsoft θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα το Surface Duo, δεν αργεί.

Πληθαίνουν οι ενδείξεις που θέλουν τη Microsoft να παρουσιάζει το Surface Duo μέσα στις προσεχείς εβδομάδες. Τις φήμες που είχαν εμφανιστεί προ καιρού και έκαναν λόγο για ανακοίνωση εντός του Ιουλίου, έρχονται να διαδεχθούν οι σχετικές καταχωρήσεις στο μητρώο της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και του Οργανισμού Αξιολόγησης Bluetooth SIG. Με τη συσκευή να μην προλαβαίνει βέβαια το παράθυρο του Ιουλίου, είναι αρκετά πιθανό να κάνει την πρώτη της εμφάνιση τον επόμενο μήνα και πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε δημοσίευμά του το Verge, τα αρχικά πλάνα της Microsoft ήθελαν το Surface Duo να παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του φετινού Build -παράλληλα θα δινόταν έμφαση στις συσκευές με διπλή οθόνη. Ωστόσο η πανδημία άλλαξε τα σχέδια της εταιρείας με το Build να οργανώνεται ψηφιακά και τη Microsoft να αναβάλλει τις αποκαλύψεις. Τους τελευταίους μήνες βέβαια, τα tease του Surface Duo διαδέχονται το ένα το άλλο, με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας να ανεβάζουν φωτογραφίες τους κρατώντας τη συσκευή, στα social media.

Τα όσα έχουν διαρρεύσει για το Surface Duo, κάνουν λόγο για δύο οθόνες 5,6 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 855, 6 GB RAM, χωρητικότητα που θα φτάνει τα 256 GB και Android. Η κυκλοφορία του λέγεται ότι θα ξεκινήσει πριν τα τέλη του Σεπτέμβρη.

  • Like 2