Ένα νέο και πιο ισχυρό κύμα Windows Genuine Advantage για τα Windows XP ανακοινώνει η Microsoft, προκειμένου να προστατεύσει τους καταναλωτές από τους κινδύνους του μη γνήσιου λογισμικού και να εξασφαλίσει ότι απολαμβάνουν πλήρως τα οφέλη των προϊόντων της.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα αυτό ελέγχει τη γνησιότητα του λογισμικού, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά σε καταναλωτές και επιχειρήσεις μεγαλύτερη αξιοπιστία, ταχύτερη πρόσβαση σε αναβαθμίσεις και πλουσιότερες εμπειρίες που έχουν να προσφέρουν τα γνήσια Windows XP.

 

Οι συνέπειες της χρήσης πειρατικού λογισμικού μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα επιζήμιες, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις παράνομου λογισμικού που περιέχουν κωδικούς σχεδιασμένους για να προσφέρουν στον παράνομο αντιγραφέα εύκολη πρόσβαση σε αποθηκευμένα αρχεία του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, δίνοντάς του ακόμα και τη δυνατότητα να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχό του. Σημειώνεται ότι εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο πλήττονται ετησίως από πλαστό λογισμικό, το οποίο έχουν αγοράσει χωρίς να έχουν επίγνωση.

 

Source.png Πηγή: capital.gr