Στην προσθήκη χαρακτηριστικών τα οποία διέθετε πριν την μετάβαση στην rendering engine Blink της Google, προχωράει η Opera σήμερα με τη νέα έκδοση του ομώνυμου browser.

Ο Opera 19 που είναι διαθέσιμος από σήμερα, φέρνει πίσω τη μπάρα σελιδοδεικτών (bookmarks bar) μέσω της οποίας ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες του ιστοσελίδες. Επίσης ο Opera 19 υποστηρίζει πλέον περισσότερα extensions,ο αριθμός των οποίων έχει ξεπεράσει τα 700 στην Opera extensions gallery.

 

Το μόνο νέο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η δυνατότητα μετατροπής οποιασδήποτε εικόνας σε Wallpaper της εφαρμογής, επιλέγοντας το "Use Image as theme".

 

Κατά τα άλλα, σημαντικά χαρακτηριστικά όπως το μενού σελιδοδεικτών εξακολουθούν να λείπουν από τον Opera browser ο οποίος μας είχε συνηθίσει σε αρκετά ενδιαφέρουσες λειτουργίες. Όπως είχε δηλώσει η Opera, η μετάβαση στη νέα engine σήμαινε και την αλλαγή του γραφικού περιβάλλοντος με το αρχικό λανσάρισμα να περιλαμβάνει ένα βασικό σετ εργαλείων.

 

 

File.png Download: ']Opera 19 για Windows | OS X

Link.png Site: http://techcrunch.com/2014/01/28/opera-19-brings-back-bookmarks-bar-adds-support-for-more-extensions/']TechCrunch