Για όσους αγόρασαν στο παρελθόν το πακέτο Enhanced Autopilot το οποίο έχει πλέον διακοπεί, η συνδρομή διαμορφώνεται στα $99 τον μήνα.

Η Tesla διαθέτει επί του παρόντος το πακέτο Full Self-Driving με εφάπαξ πληρωμή $10.000. Περιλαμβάνει αυτόματες δυνατότητες υποβοήθησης οδήγησης όπως Autopilot, αυτόματη αλλαγή λωρίδας, αυτόματο παρκάρισμα, αυτόματη εκκίνηση και παραλαβή του οδηγού (Summon), υπολογιστή Full Self-Driving και έλεγχο φωτεινών σηματοδοτών & πινακίδων Stop, μεταξύ άλλων λειτουργιών.

Από τότε που η Tesla ανακοίνωσε ότι θα έκανε διαθέσιμο το πακέτο FSD μέσω συνδρομής, μεσολάβησαν αρκετές καθυστερήσεις. Πλέον όμως η εταιρεία, μετά και την ενημέρωση Beta v9 στο λογισμικό του προγράμματος FSD αλλά και την αναβάθμιση του app, η Tesla έδωσε αθόρυβα τη δυνατότητα στους κατόχους να «αναβαθμίσουν» τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, αγοράζοντας τη μηνιαία συνδρομή.

tesla-autopilot-sindromi-2.jpg.7350a40d0f738bafb4b6684292ca09d6.jpg

Για την ώρα την αναβάθμιση μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι των αυτοκινήτων που διαθέτουν τον υπολογιστή Full Self-Driving (HW 3.0). Όσοι δεν διαθέτουν συμβατό αυτοκίνητο, θα εξακολουθούν να μπορούν να παραγγείλουν τη συνδρομή των $199 αλλά θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον $1500 για την εγκατάσταση του υπολογιστή. Αναβάθμιση η οποία συμπεριλαμβάνεται στα $10.000 που απαιτεί η εταιρεία σε περίπτωση εφάπαξ πληρωμής.

Τέλος, η Tesla διαθέτει και το πακέτο των $99 το μήνα για όσους έχουν ήδη αγοράσει το απενεργοποιημένο πλέον πακέτο Enhanced Autopilot, το οποίο μάλιστα είχε ήδη συμπεριλάβει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του πακέτου FSD. Οι κάτοχοι θα μπορούν να απενεργοποιήσουν τη συνδρομή όποτε το επιθυμούν.

  • Sad 1