Η Κινέζικη Huawei δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη γκάμα των smartphones της εταιρείας μέχρι πριν από λίγο καιρό αποτελούσαν μοντέλα που είχαν να επιδείξουν περισσότερα αρετές στο τομέα της τιμής, και λιγότερο στο τομέα της ποιότητας κατασκευής ή της απόδοσης. Αυτό πάντως, φαίνεται πως έχει ήδη αλλάξει.

Από την περσινή χρονιά κυρίως, η Huawei αποφάσισε να δώσει έμφαση στην υψηλή κατηγορία των έξυπνων κινητών τηλεφώνων που κατασκευάζει, παρουσιάζοντας το Ascend P6, το οποίο απέσπασε πολλές θετικές κριτικές, μεταξύ των οποίων και τη δική μας. Ένα χρόνο μετά ο διάδοχος του βρίσκεται και στην Ελληνική αγορά και το ερώτημα είναι κατά πόσο μπορεί να σταθεί ανάμεσα στους τιτάνες των άλλων μεγάλων εταιρειών, σε μια μάχη όπου υπάρχουν λίγοι νικητές και πολλοί χαμένοι.

 

Το Ascend P7 θεωρείται ως το κύριο παράδειγμα για τις δυνατότητες της Huawei στην κατασκευή ενός smartphone και αποδεικνύει, τουλάχιστον εκ' πρώτης όψεως, ότι έχει τα εχέγγυα να ανταγωνιστεί επάξια τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, ενώ επιπλέον θέτει τις βάσεις για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον δεδομένου και των υποσχέσεων που έχουν δώσει κατά καιρούς τα στελέχη της εταιρείας.

 

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Ascend P7, τα οποία θα καθορίσουν και την ετυμηγορία μας, για το αν όντως πρόκειται για μία αξιόλογη πρόταση στην high-end κατηγορία των συσκευών του είδους.

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Huawei Ascend P7