Η ασφάλεια των αντικειμένων και της προσωπικής περιουσίας είναι λογικό να αποτελεί βασική επιθυμία όλων μας.

Με τις παραδοσιακές μεθόδους να έχουν αδυναμίες και παθογένειες εδώ και χρόνια γνωστές, η τεχνολογία έρχεται να αποτελέσει τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο που είχατε ποτέ. Στην εποχή του IoT και των smart οικοσυστημάτων, το Padlock Lite είναι μια ξεχωριστή πρόταση για την κατηγορία του,  θέλοντας να σας χαρίσει ηρεμία και ασφάλεια.

Τι είναι όμως το Padlock Lite; Με μία πρώτη, πολύ γρήγορη ματιά, μοιάζει σαν ένα λουκέτο. Κομψό και μοντέρνο μεν (με κρίκο έξι χιλιοστών από ατσάλι), λουκέτο δε. Αν όμως το παρατηρήσετε λίγο πιο προσεκτικά, θα δείτε πως διαφέρει κατά πολύ από τα συνηθισμένα λουκέτα, τόσο αυτά με κλειδί, όσο και εκείνα με κωδικό. Το Padlock Lite ξεκλειδώνει είτε μέσω δακτυλικού αποτυπώματος, είτε μέσω smartphone, χωρίς κλειδιά και κωδικούς, κρατώντας τα αντικείμενά σας απόλυτα ασφαλή ακόμα κι όταν εσείς βρίσκεστε μακριά. Η εταιρεία το προωθεί ως μια λύση για εσωτερική χρήση όμως υποστηρίζει το πρότυπο IP66 κάτι που σημαίνει ότι είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή ειδικά στο κάτω μέρος όπου βρίσκεται η σύνδεση USB-C, και η οποία προστατεύεται από ένα τυπικό λαστιχάκι.

image.jpeg.6e161a67aad9261a37e82f1f6c641d84.jpeg

Όπως και όλες οι συσκευές της igloohome, έτσι και το Padlock Lite, χρειάζεται απλά το ομώνυμο app για να λειτουργήσει. Το κατεβάζετε στο smartphone σας (υποστηρίζονται προφανώς τόσο iOS όσο και Android συσκευές), προχωράτε στη ζεύξη μεταξύ του τελευταίου και του λουκέτου και είστε έτοιμοι.

Διαβάστε ολόκληρο το hands-on