Στην εποχή που ολοένα και περισσότεροι υπολογιστές, κυρίως φορητοί, κυκλοφορούν χωρίς μονάδα ανάγνωσης οπτικών δίσκων, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που δημιουργούν τα δικά τους DVD.

Από τους επαγγελματίες φωτογράφους που βιντεοσκοπούν πάσης φύσεως εκδηλώσεις, μέχρι τους ενθουσιώδες ιδιώτες που θέλουν να αποτυπώνουν για πάντα με τον δικό τους τρόπο τις σημαντικότερες στιγμές τους, η λύση σε ό,τι αφορά τη δημιουργία ενός DVD ή Blu-ray μπορεί να είναι το DVD Creator της Wondershare.

Είναι ένα από εκείνα τα προγράμματα που προσαρμόζονται χωρίς πολλά-πολλά στις απαιτήσεις και τις ικανότητες του εκάστοτε χρήστη. Αυτό εν τέλει είναι και το σημαντικότερο πλεονέκτημά του, το γεγονός ότι κάποιος είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα DVD, τόσο με ένα «κλικ», όσο και αφιερώνοντας ώρες ολόκληρες μέχρι να το τελειοποιήσει. Ποιες είναι όμως ακριβώς οι λειτουργίες του Wondershare DVD Creator και γιατί κάποιος να επενδύσει επάνω του;

Η βασική δυνατότητα του DVD Creator είναι –προφανώς- η δημιουργία DVD και Blu-ray. Υποστηρίζονται περισσότεροι από 150 διαφορετικοί τύποι αρχείων, μέσα στους οποίους συναντάμε από τους δημοφιλέστερους (avi, mp4, wmv, mkv κ.α.) μέχρι άλλους που το πιθανότερο είναι πως δεν τους έχετε ξανακούσει ποτέ. Το βασικό είναι ότι το πρόγραμμα είναι κατά 99,99% συμβατό με ό,τι τύπο αρχείου βγάζει η κάμερα/φωτογραφική μηχανή σας ή διαθέτετε στον υπολογιστή σας, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας περί αυτού.

Διαβάστε ολόκληρο το review