Αλλαγές έρχονται με την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής Dropbox, καθώς η δημοφιλής υπηρεσία ενσωμάτωσε νέα χαρακτηριστικά στην πλατφόρμα της, τα οποία θα διευκολύνουν σημαντικά το ανέβασμα και την διαμοίραση των αρχείων σας.

Οι αλλαγές αφορούν τόσο την mobile όσο και την desktop έκδοση του Dropbox, καθώς από σήμερα προστίθεται η δυνατότητα σκαναρίσματος εγγράφων (με δυνατότητα OCR), η δυνατότητα δημιουργίας και κοινής επεξεργασίας εγγράφων Microsoft Office "εν κινήσει" (οι μεταβολές των οποίων θα αποθηκεύονται αυτόματα στο Dropbox), η προσθήκη σχολίων σε διαμοιραζόμενα αρχεία, πληρέστερη πληροφόρηση σχετικά το πότε και από ποιον προσπελάστηκε το κοινόχρηστο αρχείο και αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο καθορίζονται τα χαρακτηριστικά των φακέλων κοινής χρήσης.

 

Στο νέο διαφημιστικό κλιπ της αμερικανικής εταιρείας δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις iOS/OS X εκδόσεις της εφαρμογής, οπότε εικάζουμε πως τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα περάσουν σιγά σιγά και στα υπόλοιπα λειτουργικά συστήματα.

 

 

Για όσους διατηρούν τα αρχεία τους μέσω ενός δωρεάν λογαριασμό από κάποια φορητή συσκευή, απαιτείται και η εγκατάσταση της desktop εφαρμογής, προκειμένου να μπορούν να εκμεταλλευτούν το νέο τρόπο λειτουργίας του αυτόματου ανεβάσματος - απευθείας από το φάκελο της κάμερας - αναβαθμίζοντας την εμπειρία διαχείρισης, η οποία θα τους βοηθά να μην ξεμένουν από χώρο.

 

Τέλος, με τη βοήθεια του Version History, οι χρήστες του Dropbox θα μπορούν να εκτελούν επαναφορά ή να βλέπουν προηγούμενες εκδόσεις των αρχείων τους.

 

Link.png Site: Dropbox