Μετά τις εταιρείες Ericsson, Amazon LG, Nvidia και Sony και οι εταιρείες Intel, vivo και MediaTek αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στην φετινή έκθεση του συνεδρίου MWC (Mobile World Congress) που όπως είναι γνωστό πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Βαρκελώνη, στην Ισπανία.

Η επίσημη ανακοίνωση της vivo είναι η παρακάτω:

Αναφορά σε κείμενο

 

«Η vivo παρακολουθεί στενά την επιδημία της πνευμονίας του νέου κορωνοϊού (NCP) και βρισκόταν σε διαρκή αξιολόγηση των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων της. Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και του κοινού, αποτελούν κύρια προτεραιότητα μας. Λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση, αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε από το ντεμπούτο μας στο MWC 2020 που πραγματοποιείται στα τέλη του μήνα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας καθώς και από άλλες συναφείς εκδηλώσεις.

Θα παρουσιάσουμε σύντομα το concept phone μας, APEX 2020, το οποίο σχεδιάζαμε να επιδείξουμε στο MWC. Θα μοιραστούμε περισσότερες ενημερώσεις στη συνέχεια. Ζητούμε συγγνώμη για την τυχόν ταλαιπωρία και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας, τους φίλους μας στα μέσα ενημέρωσης και τους καταναλωτές για την κατανόησή τους».

 

H εταιρεία TCL, είχε προγραμματίσει στις 22 Φεβρουαρίου συνέντευξη τύπου/ εκδήλωση στο πλαίσιο του MWC, την οποία και τελικά ακύρωσε. Παρόλα αυτά, η εταιρεία θα συμμετάσχει κανονικά στην έκθεση από τις 24 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου.

Οι Intel και MediaTek είναι δύο ακόμη εταιρείες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το MWC 2020. Ο GSM Association που είναι υπεύθυνος για την οργάνωση του συνεδρίου και της έκθεσης ανακοίνωσε ότι αναγνωρίζει την σοβαρότητα της επιδημίας του κορωνοϊού 2019-nCoV και επιβεβαίωσε ότι στην έκθεση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 2800 εκθέτες. O GSMA επίσης ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στην έκθεση σε κανένα επισκέπτης από την επαρχεία Hubei της Κίνας. Επιπλέον ανακοίνωσε ότι όλοι όσοι ταξίδεψαν μέχρι την έκθεση και προέρχονται από την ηπειρωτική Κίνα θα πρέπει να αποδείξουν ότι βρίσκονταν εκτός Κίνας 14 ημέρες πριν την έκθεση.

GSMArena

 

  • Like 1