Ο Elon Musk αποκάλυψε πρόσφατα ότι η νέα του εταιρεία, “The Boring Company”, ξεκίνησε την πώληση ενός… φλογοβόλου.

Ναι, καλά διαβάσατε, η ίδια εταιρεία που αυτή την εποχή σκάβει τούνελ για να αποφεύγουμε τη κίνηση και να κινούμαστε ταχύτατα μέσα σε… κάψουλες, κατασκεύασε και προσφέρει ένα κανονικό όπλο.

Αν και ακόμη η κατασκευάστρια εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία διάθεσης, αν το προ-παραγγείλετε, θα σας στοιχίσει περίπου $500. Σύμφωνα με τον Elon Musk είναι το ασφαλέστερο όπλο που “εκπνέει” φωτιά στον κόσμο, και συνοδεύεται, εφόσον το επιθυμείτε και από ένα επίσης branded πυροσβεστήρα που στοιχίζει $30.

Υπάρχουν είκοσι χιλιάδες φλογοβόλα για πώληση, και πριν ρωτήσετε, στις περισσότερες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι νόμιμο. Ο Elon Musk, αναφερόμενος στο παραπάνω είπε πως για το Bureau of Alcohol, Tobacco και Firearms είναι νόμιμο από τη στιγμή που η φλόγα που παράγει έχει μικρότερο μήκος από τρία μέτρα.

Γιατί φλογοβόλο; Θα αναρωτιέστε. Κανείς δεν γνωρίζει, αν και ο Elon Musk είχε δηλώσει κάποτε πως εφόσον ξεπουλούσε το περιορισμένων τεμαχίων καπέλο της Boring Company, η τελευταία θα ξεκινούσε τη πώληση φλογοβόλου.

Engadget

  • Like 1