Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με αυτό το club

Club συζήτησης, παρουσίασης, βοήθειας κτλ για Επιτραπέζια Παιχνίδια - Boardgames καθώς και Pen&Paper D&D
 1. Δραστηριότητα στο club
 2. Πλέον ολοκληρώθηκε το επιτραπέζιο με το τελευταίο scourge of the wastes. Ελπίζω να ανοίξουν την εφαρμογή για να φτιάξει το community δικά του quests. Έχει βρει κανένας storage solution να χωράει τα άπαντα?!
 3. Αναζητούνται παίχτες για d&d 5e στην Νέα Μάκρη. Δεν είμαστε πολύ εμπειροι αλλά έχουμε διάθεση και δυνατό RP. Παίζουμε καθημερινές και Κυριακές μετά τις 23.00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, 1-2 φορές την εβδομάδα. Επικοινωνήστε!!
 4. Βγήκε σε κυκλοφορία καθώς και το aaplication που χρειάζεται. Έχει αντοχή στο χρόνο καθώς κάθε φορά που παίζεις γίνονται διαφορετικά πράγματα. Το βασικό παιχνίδι έχει 15 αποστολές και θα βγεί και ενα dlc με 5ε που έχει 11 αποστολές!! Εξαιρετικό παιχνίδι να παίξεις με παρέα!
 5. Ωραίο επιτραπέζιο παιχνιδάκι. Το πρόβλημα με αυτά τα παιχνίδια είναι πόσο αντοχή έχουν στον χρόνο.. Μέτα από 2 βαριά 3 τερματισμούς δεν τα έχω ξανά αγγίξει. Και είναι κρίμα γιατί είναι ακριβά αυτά τα sets και τα τρώει η σκόνη Πάντως με θέμα middle earth- lotr έχω παίξει σε μορφή pen& paper. Λίγο πιο απλώς μηχανισμός σε σχέση με αυτά της WoC, αλλά ατελείωτες ώρες gaming και φυσικά χωρίς τους περιορισμούς του boardgaming, σε έναν "κόσμο" που λίγο πολλοί όλοι τον ξέρουμε.
 6. Live playtest απο την FFG. Πάρτε μια γεύση! ΥΓ. Το Playmat Γ@μάει
 7. Μακάρι να μπορούσα αλλα είμαι Ηράκλειο Κρήτης, βέβαια μπορεί ςνα παίξεις και online μέσω Roll20 ή Fantasy grounds.
 8. Αναζητώ party για pen & paper D&D 3.5+ για sessions, adventures στην Θεσσαλονίκη, κατά προτίμηση κέντρο και ανατολικότερα, με άτομα 25 ετών και άνω με σχετική εμπειρία. Όχι αρχάριοι και παιδιά. Χρόνος για παιχνίδι διαθέσιμος μόνο ΠΣΚ και αργίες.
 9. Καλημέρα παίδες, είναι κανείς Ηράκλειο Κρήτης να βρεθούμε να παίξουμε κανένα game?
 10. Νέο θεματικό game απο την FFG!! Προσωπικά το περιμένω πολύ!! Πάρτε μια γεύση. The Lord of the Rings: Journeys in Middle-earth
 11.  

 • Δημιουργία νέου...