Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμχμ. Ποσο θα μείνεις; και πως ακριβως φαντάζεσαι το βράδυ; γερμανικό φαγητο και μπυρα και τέτοια;

Δημοσ.

Ξέρω έχει χιλιοειπωθει για νησιά και διάφορους προορισμους αλλα πλέον έχω κολλήσει και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο νησί της προκοπής.

Το κυριότερο που ψάχνω είναι ηρεμία όποτε αποφεύγω τα πολύ κοσμοπολιτικα,για όχημα κλασσικά μηχανακι απο εκει όποτε όποιος έχει εμπειρίες και λοιπές προτάσεις καλοδεχουμενος είναι.

Δημοσ.

Ιθάκη καλη φάση ήσυχα ..αλλα δες και Παξούς ,κυθηρα με το τελευταίο να εχει ποιο πολλα μέρη για να γυρίσεις...

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι αλήθεια ...αλλα αξίζει να πας γιατι και τους Αντίπαξους και με ενα σκαφάκι αν νοικιάσεις εισαι για ψιλοπαρτη σου..

Δημοσ.

Πάργα - Σύβωτα (ναι δεν είναι νησί αλλά έχει απίστευτες παραλίες) με εύκολη πρόσβαση στους παξούς απέναντι. 

Για ζευγάρι ιδανικό.

• Like 2
Δημοσ.

Για μία εβδομάδα πάω. Απλά ψάχνω μέρη για κανένα ποτό και βόλτα.

Δε θέλω να σε προκαταβάλλω, αλλά όσες φορές πάω στο Ντύσελντορφ αναρρωτιέμαι γιατί αυτή η πόλη είναι τόσο άσχημη. Είναι από αυτές που καταστράφηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά μετά τον πόλεμο και τουλάχιστον αρχιτεκτονικά με ταράζει. Έχει ένα ωραίο βένιου, το the tube το οποίο διοργανώνει κατά καιρούς ωραίες συναυλίες και πάρτυ και τέτοια... αλλά γενικά είναι λίγο φάση σαπιομπυραρία ή κυριλέ μπαρ με χαρτογιακάδες η εξοδος. Έχει και μπουζουκτζιδικα πολλά, αν ζεις επικίνδυνα. Βόλτες θα κάνεις στα πέριξ του Ρήνου, έχει και άπειρες επιλογές για μπύρα και τέτοια με ωραία θέα - να εύχεσαι ο καιρός να είναι καλός. Για κάτι πιο φολκλορ, είχα πάει πριν αρκετό καιρό στο füchschen, εστιατόριο με την κλασική μπύρα του Ντύσελντορφ, την αλτ, ίσως ταιριάζει σε κάποιο βραδινό μουντ. Κάτι άλλο που αξίζει είναι ένα καφε/ζαχαροπλαστείο, το törtchen-törtchen, κόλαση, αλλά κλείνει σχετικά νωρίς.

Αν ψήνεσαι να μετακινηθείς πχ Κολωνία έχεις σίγουρα πιο ενδιαφέρουσες επιλογές, αν μείνεις δε μέχρι την επόμενη κυριακή έχω να σου προτείνω εγκαίνια μίας εξαιρετικής έκθεσης εκεί κοντά.

Δημοσ.

Τον Ιούλιο θα πάμε Ν. Υόρκη για ταξίδι του μέλιτος. Ψάχνω λοιπόν εισιτήρια, αλλά τα πιο φτηνά που είχα βρει, ήταν στα 640 το άτομο, που τώρα δε βρίσκω ούτε τόσο. Για Απρίλιο και Μάιο, είδα και με 450, το άτομο πάντα. Αυτά είναι τόσο επειδή είναι κοντά και υπάρχουν κενές θέσεις, ή τον Ιούλιο/Αύγουστο γενικά ανεβαίνουν?

Με λίγο ψάξιμο, περιγράφουν τρόπους μέσω άλλων χωρών για πιο οικονομικά, αλλά δεν κατάφερα να βρω κάτι αξιόλογο.

Γενικά, ότι πληροφορία και να δώσετε που θα με βοηθούσε, είναι ευπρόσδεκτη...!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...