Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Η βλακεία μαλιστα είναι οτι διαλύονται και τα guild κ είναι εξαιρετικά δυσκολο να αλλαξεις για να μην χάσεις το rep και τα perks. Ετσι όταν ένα guild πλέον δεν έχει ροστερ να βγαλει raid, δεν μπορει να κανει recruit γιατι οι παλιοι καλοι ειναι καβατζωμένοι και οι καινουριοι νουμπαδες ωθεί όσους έμειναν είτε στο casual gaming είτε στην εξοδο από το game.
paularas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ο paularas είχε σταματήσει για 6 μήνες λόγο φανταρικού. Απλα μίας και έρχεται το καλοκαίρι, μπαίνει το νεο patch και βλέπω ότι σαν guild έχουμε αρκετά προβλήματα απλα θα χαλαρώσω λίγο μιας και, είτε κάνεις 2 είτε 3 είτε 5 raids/week όταν σου λείπουν πολλά άτομα (ειδικά λόγο στρατού) με το current content και χωρίς υλικό να φτάσεις 8-9 άντε βαρια βαρια στα 10/13 hc. Γι αυτό, θα το πάμε πιο χαλαρά και απο τέλος Αυγούστου με νέο υλικό πάμε για νέες δοκιμές (έως τότε έχουμε να κάνουμε και gear up κανα 2-3 alts για περίπτωση reroll) Btw, να το μωράκι μου και το πως το αφήνω μιας και δεν βλέπω να παίρνει εύκολα και κάτι άλλο (δεν έμειναν και πολλα με το κολο loot distribution της blizzard) http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/lichb%C3%B8rne/simple
evkar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ω ρε συμφορίτη παυλάρα , καμμένο σε βλέπω φίλε μου , 372 lvl gear χαράς στο κουράγιο σου , χαχα.
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέτρον άριστον. Λογικό είναι να βαρεθεί κανείς το παιχνίδι άμα καίγεται σε αυτό! Θέλει χαλαρά 2-3 raids την εβδομάδα, λίγο PvP και άμα σου βρεθεί χρόνος κάνεις και τπτ άλλο. Και όχι να έχεις και άπειρους alts. Εγώ μια druid έκανα για alt και μου πήρε κάνα χρόνο για να τον φτάσω πλέον στο 85! (Ξεκίνησα να την ανεβάζω από WotLK )
2johnwall Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 γεια σας παιδια, εχω την ιδια απορια με τον pseira αν δεν εχεις πιστωτικη δεν γινετε να παιξεις το παιχνιδι
guido Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 μπορείς μια χαρά. απλά πας και αγοράζεις αυτές από όπου είναι διαθέσιμες http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/PC-Computer-Games/Blizzard-World-Of-Warcraft-Prepaid-Cards-2-Month-CD-00264.htm
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέτρον άριστον. Λογικό είναι να βαρεθεί κανείς το παιχνίδι άμα καίγεται σε αυτό! Θέλει χαλαρά 2-3 raids την εβδομάδα' date=' λίγο PvP και άμα σου βρεθεί χρόνος κάνεις και τπτ άλλο. Και όχι να έχεις και άπειρους alts. Εγώ μια druid έκανα για alt και μου πήρε κάνα χρόνο για να τον φτάσω πλέον στο 85! (Ξεκίνησα να την ανεβάζω από WotLK )[/quote']Στο wrath μόλις βγήκε είχα 3 70 είδες. Με το που έπιασε χρόνος είχα 9 80 ριδες. Κατηντησε βαρετό οδικά να τους έκανα 85 ριδες
darkhybridman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 οι Lulzsec εβγαλαν πριν 2 ωρες μια λιστα με 62.000 κωδικους χαρακτηρων του wow +130.000 ερχονται για το l2 καλυτερα να αλλαξετε τον κωδικο σας..
BlackScorpionX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 οι Lulzsec εβγαλαν πριν 2 ωρες μια λιστα με 62.000 κωδικους χαρακτηρων του wow +130.000 ερχονται για το l2 καλυτερα να αλλαξετε τον κωδικο σας.. Δώσε λινκ, δε βρίσκω τίποτα!
darkhybridman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 το Link Με τα pass δεν υπαρχει πλεον θα το ξαναανεβασουν μετα ψαξε στο twitter για lulzsec
Xvipes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 ούτε στο site τους λένε κάτι με μια γρήγορη ματιά που έριξα...
chill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Awwwwwwww έρχεται ο Ragn <3 Στο επόμενο patch βλέπω να έρθει και ο Nef Να ρωτήσω, αν κάποιος έχει το sulfuras, ο Ragn θα χει μόνο ένα χέρι? Και αν παίζουν 2 sulfuras στο raid θα ναι κουλός?
darkhybridman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 ούτε στο site τους λένε κάτι με μια γρήγορη ματιά που έριξα... https://twitter.com/#!/LulzSec
Προτεινόμενες αναρτήσεις