Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει απιστευτο κοσμο κοντα στο garrison και ενω κανονικα δεν θα επρεπε να βλεπεις κανεναν λογω του οτι πας Phased επειδη ολοι ασχολουντε με  το που κανεις το λαθος και βγαινεις εξω βλεπεις χιλιαδες κοσμο και απο το λαγκ σου φενεται οτι ειναι μεσα στο garrison σου...το chat δε ολα τα λεφτα!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ε ενταξυ 3 ωρες περιμενω να μπω μεσα και μου βγαζει Queue 5200 ατομα...

Αυτη την στιγμη ολοι οι Servers locked ειναι.Παρακαλατε να μην φατε Dc γιατι το Queue δεν παλευεται.4ωρες περιμενω και ακομα γραφει 1400ατομα.

• Like 1

2+ ωρες περιμενω να μπω στον Twilight's Hammer. Δεν μπορω που δεν μπορω να παιζω οποτε και οσο θελω αλλα ακομα και αυτο το λιγο που μπορω εχει τρομερη ουρα και bugs. Τι ωραιααα

αναρωτιεμαι τι θα γινει με το lag αν ολος αυτος ο κοσμος συνεχιζει να παιζει το game οπως φαινεται αυτες τις μερες/ ουτε στο release του cata/mop δεν γινοτανε τοσο χαμος

Κοντευει το Queue....Δεν..

Περιμενω απο τις 6 και τεταρτο το απογευμα και ακομα μου γραφει 2202 ατομα...

Ηθελα να ξερω οι αλλοι που κανουν Stream(βλεπε Kungen κλπ) γιατι δεν τρωνε στην μαπα αυτα τα Queue και τα τρωμε εμεις???????????

Αν θέλετε παίξετε, τα πράγματα είναι απλά: Μακριά από το garrison, όλα λειτουργούν καλά.

Όταν είμαι στο garrison δεν μπορώ ούτε log in ούτε log out να κάνω.

Όταν ο χαρακτήρας είναι αλλού, τότε όλα καλά.

Κατά τη γνώμη μου, έχουν κάνει χοντρή πατατιά με το garrison. Καλή ιδέα αλλά τελείως λάθος υλοποίηση από ότι φαίνεται και αυτό μάλλον θα τους κοστίσει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αν δεν έχεις τελειώσει τις αποστολές εκεί, δεν μπορείς να πας αλλού! Τουλάχιστον εγώ που πήγα αλλού να βρω αποστολές, δε βρήκα τίποτα. Γιατί το έκαναν τόσο linear?

Δεν νομιζω να ξυνονται να σου πω την αληθεια,μιας και το προβλημα ειναι χοντρο. Βεβαια ναι το να μην μπορεις να παιξεις ειναι σπαστικο οσο να χει.

Αν θέλετε παίξετε, τα πράγματα είναι απλά: Μακριά από το garrison, όλα λειτουργούν καλά.

βέβαια για να μείνεις πακριά από το Garrison πρέπει να μπεις στο παιχνίδι πρώτα  :-D

ήδη αναμονή από τις 12.30...κατά τις 3 θα μπω λογικά (Sylvanas)...οι άλλοι που θα προσπαθήσουν αργότερα να μπουν, απλά ποτέ

Σκεψου οτι εχτες ημουν στο Queue απο τις 18:30 και μπηκα στις 4:15 :shock:  το πρωι μονο και μονο για να δω οτι μετα απο 1ωρα και 30 λεπτα ειχε παλι Server Shutdown..... Και σημερα που προσπαθω παλι να μπω απο τις 12;15 ακομα περιμενω...

Απλά γελοίοι εκει στην Blizzard!να εχεις πληρώσει και 3μερες τωρα να μην μπορεις να κανεισ login!3 ωρες και πανω αναμονη λες και δεν εχουμε αλλες δουλειες πανω απο ενα pc θα καθομαστε ποτε θα κανει login.σιγα μην δωσουν τπτ για την ταλαιπωρια του κοσμου πετανε ενα συγνωμη για την ταλαιπωρια και νανε καλα οι μαμακες που πληρωνουν

Δεν νομιζω στο συγκεκριμενο η Blizzard να το ξεπερασει με ενα απλο συγνωμη. Εχει ηδη γινει υπερβολικος ντορος,για να ξεπεραστει τοσο απλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...