Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 kala katse na sou er8ei o T6 druid me tanking gear (me to dodge sto 50% armor kamia 28ara xiliades kai ap sxedon 3k) kai meta ta leme gia to fatouro
Skia11 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Heh, προφανώς δεν έχεις δει τι dmg βγάζουν τώρα οι rogues (για να μην αρχίσω να λέω περι executioner και armor pierc που έχει ήδη αρχίσει να παίζει). Άμα με τσακώσει oosthealth δυσκολεύουν τα πράγματα αλλά ΚΑΜΙΑ σχέση με pre 2.3 patch
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2007 kati psila exei parei to mati mou... alla ston druid opws kai se sas paizei rolo to skill...
Xvipes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 kati psila exei parei to mati mou...alla ston druid opws kai se sas paizei rolo to skill... Μα στα περισσότερα classes παίζει ρόλο το skill(με same gear πάντα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 e oso na nai kapoia classes einai ligo pio dyskola na paixtoun sto epakro apo kapoia alla...
chill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Χμμμμ, διάβαζα σήμερα το πρωί στο "Θέμα" της Κυριακής ότι 16χρονος Έλληνας παίχτης του WOW, κάτοικος Γλυφάδας, γόνος ευκατάστατης οικογένειας όταν banαριστήκε από το παιχνίδι έστειλε mail ότι αν δεν του ενεργοποιήσουν εκ νέου το account θα αυτοκτονούσε. Με τα πολλά σε συνεργασία blizz και ελληνικής αστυνομίας το γεγονός αποφεύχθη. Το παιδί λέει ήταν ξάγρυπνο 4 μέρες συνεχόμενες με μοναδικό του διάλειμμα το σχολείο :/. Ε και κλασσικά αναφέρουν ότι το wow είναι εθιστικό και τα λοιπά γνωστά σε όλους μας.... Κανένας ευκατάστατος δεκαεξάχρονος Γλυφαδιώτης στο insomnia ?
Skia11 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Chill με 'γειές το καινούργιο pc man τώρα το είδα, super είναι. Κρίμα το παιδί αλλά και κρίμα στους γονείς...όλα τα πράγματα θέλουν μέτρο. Offtopic: οι 500αριδες τι λένε? είναι γρήγοροι? σκεφτομαι και εγώ να πάρω αλλά είμαι μεταξύ των WD caviar SE και των WD RE2.
chill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Thnx skia ! Αυτούς πήρα εγώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=841706 και είναι μια χαρά. Πολύ πιο γρήγοροι από τους παλιούς μου 150άριδες της WD. Βέβαια άλλαξα και λειτουργικό οπότε δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό (xp---)vista). Από αυτόν που έμεινα μλκάς από ταχύτητα ήταν ο myb00k της wd ο 500άρης εξωτερικός. USB2 μεν αλλά καμία σχέση με ότι παλαιότερο εξωτερικό έχω usάρει μέχρι ώρας.
Dimitris362 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 to niotho to paidi...an k pote dn eftasa se tetia katastasi einai ta nevrika break down otan sinevene kati sto wow k sigekrimena me guilds to proigumeno kalokairi p to account m itan online meso oro 16 ores tin imera gia olo to kalokairi
sleepy_head Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 δεν λέει γιατί έγινε ban? Ποιος ξέρει τι έκανε... ..Μα καλά οι γονείς τι κάνουν? :|
Skia11 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 δεν λέει γιατί έγινε ban? Ποιος ξέρει τι έκανε... ..Μα καλά οι γονείς τι κάνουν? :| Παίζουν alliance MUHAHAHAHAHAHA :devil:
Sorath Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Θα ήθελα την γνώμη σας σε ένα θέμα. Πριν ένα μήνα, ενώθηκαν το guild μου μαζί με ένα άλλο. Στο νέο που δημιουργήθηκε όρισαν εμένα ως GM και 3 officers απο το κάθε guild. Το πρόβλημα είναι οτι οι 3 officers που προέκυψαν απο το άλλο guild, μου πάνε κόντρα συνέχεια ΄και ψάχνουν συνεχώς ευκαιρία για να με μειώσουν ή να πουλήσουν αρχηγιλίκι. Τις προηγούμενες βδομάδες πήγαινα το group μια χαρά στο raid, και χθές που ήρθε ένας officer μου το έκανε παιδική χαρά. Με αποκορύφωμα, την ώρα που λέω strats για boss αυτός να δίνει με wisper εντολή στον κολλητό του warrior να ξεκινήσει την μάχη! Με έχει κουράσει τόσο πολύ αυτή η συμπεριφορά τους, που τελευταία δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το παιχνίδι. Επειδή ως γνωστόν οι ηλικίες ποικίλουν στο WoW, προσπαθώ να επιβάλω κάποιους κανόνες και αυτοί είναι οι πρώτοι που τους παραβιάζουν. Τι θα προτείνατε εσεις; 1. Παραίτηση απο GM, και ασε τους να δεις τι θα κάνουν.(Δεν μου αρέσει η ιδέα, να περάσει το δικό τους) 2. Τους κάνεις demote ή και τους kickάρεις. (Πιθανόν να φύγουν και θα πάρουν και την παρέα μαζί τους) 3. Διαλάς το guild, και επιστρέφεις στο καλό παλιό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 tous milas 3eka8arizontas ta pragmata...genikotera einai na mhn dwseis 8arros ston xwriath...
Skia11 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Με το ζόρι χωριό δε γίνεται, σε τέτοιες περιπτώσεις, και αν και εφόσον έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, τους βάζεις στο officers channel στο vent τους ξεκαθαρίζεις ποιός είναι ο ρόλος τους και ποιός ο δικός σου και προειδοποιείς ότι την επόμενη φορά που θα σου κάνουν τσαλιμάκια θα φάνε σούτ χωρίς προειδοποιήση, και αν δεν τους αρέσει αστους να πα να... καλύτερα να φύγουν (έστω και παίρνοντας κόσμο) παρά να τρώς στη μούρη την κάθε μλκια του καθενός καθε τρείς και λίγο + ότι αν αφήσεις τα πράγματα στάσιμα και δεν τα ξεκαθαρίσεις θα συνεχίσει προς το χειρότερο η ιστορία. Μπορεί να ακούγονται κάπως αυτά που λέω αλλά έχω δει σε 2 servers να διαλύονται guilds ιστορικά επειδή το κάθε μλκισμενο έχει το κομπλεξ του και άποψη για όλα. Υ.Γ. Αυτό με το warrior που έγινε έπρεπε αυτόματα να διατάξεις WIPE και να διαλύσεις το raid ΕΠΙΤΟΠΟΥ...και να δεις αν θα τους αφήσουν οι υπόλοιποι 23 που έφαγαν τη μέρα τους για το raid να ξανακάνουν μλκια.
Remiel Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Επισής μπορείς να προσλάβεις κάποιον απο το αντίπαλο faction και να τον gankarei αλύπητα...FEAR FOR UR LIFE BIATCH!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις