Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια χαριζω περιοδικα Τ3..

Ειναι καμια 15αρια...

Ειμαι απο Χαλκιδικη..Να μην τα στελνω με ελτα ειναι παρα πολλα και βαρια..Να ειστε απο δω ή αμα κατεβητε για καμια βουτια να συναντηθουμε...

Τα χω σε κουτα ετοιμα..Ακομα και για ανακυκλωση δεν με πειραζει..

Δημοσ.

Έχω μια μητρική MSI MS-6534 ver.1 και μια κάρτα γραφικών Point of View GF6600 256MB TV/DVI.

Και τα δύο είναι μη λειτουργικά.

Αν κάποιος ενδιαφέρετε να πειραματιστεί για επισκευή ή να βγάλει ανταλλακτικά, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά !

Χαρίζονται οθόνες crt 19άρες viewsonic όλες λειτουργικές είναι από netcafe που κλείνει όποιος θέλει στέλνει ένα mail στο [email protected] για να του δώσω τηλ να συνενωηθούμε υπάρχουν πολλές !

Δημοσ.

Αθήνα είναι παιδιά αλλά στο mail όλοι δεν προλαβένω να το παρακολουθώ εδώ το site μαζί με τα άλλα 5-10 που το έχω γράψει !

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά !

Χαρίζονται οθόνες crt 19άρες viewsonic όλες λειτουργικές είναι από netcafe που κλείνει όποιος θέλει στέλνει ένα mail στο [email protected] για να του δώσω τηλ να συνενωηθούμε υπάρχουν πολλές !

ενδιαφερομαι κ γω φιλε μου μ εχει φαει ο πατερας μου δεν εχει υπολογιστη....

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά !

Φίλε μου σου στέλνω και εγώ e-mail.

Δημοσ.

εχω ενα στρωματακι για παιδικο κρεβατι,15ετιας αριστα φυλαγμενο,χωρις κανενα προβλημα.οποιος εχει μωρακι ή θα κανει,και εχει οικονομικο προβλημα,ή αν γνωριζετε καποια οικογενεια σε τετοια κατασταση, το χαριζω,αρκει να ερθει να το παρει απο σταυρουπολη θεσσαλονικης.

Δημοσ.

Χαρίζω τα παιχνίδια Atlantis II και Grand Prix 3, αυθεντικά. Το 1ο είναι πλήρες με το κουτί κτλ, το 2ο είναι το cd με τη θήκη του.

Επίσης ένας ξeχασμένος Pentium 3 800EB, μια etherner 100 και ένα ανταπτοράκι για ps2 στα παλιά μεγάλα βύσματα των μητρικών.

Περιοχή Θεσσαλονίκη - Σταυρούπολη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...