e-tic Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Πήρα το κουτί, αλλά δεν βρήκα πουθενά μέσα το 20ευρώ... Ευχαριστώ τον φίλο dusty για το case!
dusty Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μητρική 478. Δεν μπόρεσα με τίποτα να βρω το μοντέλο της. Την έχω χρονια χωρίς να την λειτουργώ.
e-tic Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Το μοντέλο πιθανώς να βρίσκεται κάτω απο το άσπρο χαρτάκι που φαίνεται δεξιά απο τις θέσεις των μνημών. Αν διακρίνω καλά, αμέσως μετά το χαρτάκι γράφει "REV A",..
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ...Αγίαι Γραφέ, εδώ αι καλαί Αγίαι Γραφαί ! (....ε μα η σειρά σου να σου την πει ο Λου) 2
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Μια χαρα μητρικη ειναι βρε η DFI!μαλιστα εκδηλωνω ενδιαφερον
Poincareγρ Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 ^ DFI NB78-BC Η συγκεκριμένη δεν έχει κάρτα δικτύου, Και νομίζω πως στην φωτό του dusty υπάρχει κάρτα δικτύου Μάλλον είναι η NB78-BL τι ψείρας που είμαι
kstgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 -3 καλώδια PC παράλληλης θύρας, αρσενικό σε αρσενικό, αρσενικό σε θηλυκό κτλ. Λογικά λειτουργούν. -Καλώδιο ρεύματος 2 αγωγών χωρίς γείωση (σαν αυτό που έχει η ηλεκτρική σκούπα) καμιά 10ριά μέτρα -Καλώδια ρεύματος PC http://images.dipol.com.pl/pict/e0060+.jpg - στερεοφωνικά ακουστικά, απ' αυτά που χρησιμοποιούνται σε internet cafe, με μικρόφωνο ξηλωμένο δυστυχώς, λειτουργούν, πολύ καλός ήχος -Καλώδια USB τέτοιου τύπου: http://toodifficult.com/wp-content/uploads/2010/11/usb-cable.jpg -Κάρτα Ethernet PCI 100Mbps Θεσσαλονίκη Παραμένουν ακόμα κάποια απ' τα πράγματα. Όποιος ενδιαφέρεται pm!
e-tic Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Για όσους τολμηρούς θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, δίνω: 1. Μητρική Asus A7V133-C. Τροφοδοτείτε κανονικά, αλλά δεν εμφανίζει post και δεν δίνει κανένα beep code. Δοκιμάστηκε με επιβεβαιωμένα λειτουργικό επεξεργαστή. 2. Μητρική Gigabyte GA-7IXE4. Άλλες φορές κάνει boot, άλλες φορές δίνει beep code για CPU failure (ακόμα και σε επιβεβαιωμένα λειτουργικό επεξεργαστή) και άλλες φορές απλά τροφοδοτείτε όπως η άνωθεν μητρική. 3. Μνήμη Preton 512MB PC3200 DDR-400MHz non-ECC Unbuffered CL3 184-Pin DIMM VPM400X64C3/512H. Όταν την εγκαθιστώ σε οποιοδήποτε μηχάνημα εισπράτω beep code για πρόβλημα στις μνήμες. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (2-3 μέρες).
vste Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Το λιεπον! Χαριζεται το καταπληκτικοεξοχοανυπερβλητο (copyright Ζερβουδακης) χειριστηριο Microsoft Dual Strike... Μικρο που συνδεα τον pc σε CRT τηλεοραση με ειχε βολεψει απιστευτα! Σνιφ ειχα τελειωσει το Half Life με αυτο!! Για οσους δεν γνωριζουν ειναι ενα χειριστηριο της microsoft ειδικα φτιαγμενο για να δουλευει με FPS games... Παιζει απροβληματιστα με το software της Microsoft μεχρι και σε XP.. Το δικο μου εχει και custom μοχλο απο N64... Οποιος το θελει λοιπον ας στειλει ενα PM και ας ετοιμαστει να ερθει για βολτα στην εξωτικη Γλυφαδα ωστε να το παρει...
smoke0man2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Συγγνώμη. Απλά είχα ανοίξει θέμα στην κατηγορία. Hardware. Και μου είπαν να γράψω εδώ.. Συγγνώμη
.::NikoS::. Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Συγγνώμη. Απλά είχα ανοίξει θέμα στην κατηγορία. Hardware. Και μου είπαν να γράψω εδώ.. Συγγνώμη Και τι ανοιξες στο hardware που επρεπε να μπει εδω; Δωσε πραμα στο λαο! Τι χαρίζεις; 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Συγγνώμη. Απλά είχα ανοίξει θέμα στην κατηγορία. Hardware. Και μου είπαν να γράψω εδώ.. ΣυγγνώμηΠριν ποσταρεις, καλο ειναι να διαβαζεις τη θεματολογια του thread, ασχετως τι σου εχει προτεινει οποιοδηποτε μελος. Και τι ανοιξες στο hardware που επρεπε να μπει εδω; Δωσε πραμα στο λαο! Τι χαρίζεις; Δεν χαριζει κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις