Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από ξεκαθάρισμα στο hardware , έχω την δυντότητα να προσφέρω σε 5 παιδιά από το φόρουμ.

1) Οθόνη LG Flatron 20 ιντσών L204WT   (πλήρως λειτουργική)

2) Κάρτα γραφικών MSI gtx 580 με εξτρά backplates. (Το κάλυμμα της κάρτας είναι ξεβίδωτο , υπάρχουν οι βίδες,  χρειάζεται πάστα στην GPU )

3) Κάρτα γραφικών  GIGABYTE gtx 460

4) Πληκτρολόγιο Microsoft Sidewinder X6

5) Πληκτρολόγιο Razer Blackwindow Greek Layout. (Δεν ανάβει το led του Μ)

Για να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές , η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα είναι ανοιχτή μέχρι Παρασκευή βράδυ στις 12.000 μμ έτσι ώστε να κάνω με άνεση το Σαββατοκύριακο την κλήρωση.

Προϋποθέσεις είναι 

- Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ένα μόνο κομμάτι

- Εγγραφή στο φόρουμ τουλάχιστον ένα χρόνο

- Τουλάχιστον 200 ενεργά μυνήματα

- Η αγγελίες πώλησης να μην υπερβαίνουν τις 5 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με pm(για να μην γεμίσει το νήμα) που θα καταγράφω σε πίνακα κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να εξηγείται η αναγκαιότητα της απόκτησης του κομματιού, αφού θα γίνει κλήρωση  :-)

Σ΄αυτούς που θα κληρωθούν θα στείλω εγώ pm  για συννενόηση. Αν τελικά δεν κάτσει με τον πρώτο, ακολουθεί ο επόμενος.

Είμαι Γιάννενα. 

Αυτά  :-(

1)  paylidis

2)  Gigamestin

3)  GoDRiC

4)  SpirosLouis

5)  barman 

Οι νικητές της κλήρωσης. Συγχαρητήρια παιδιά, πάντα τυχεροί. Εύχομαι να πιάσουν τόπο. 

Θα σας στείλω pm για συννενόηση.

Όποιος από όσους συμμετείχαν θελήσει,  θα του στείλω με pm  τον πλήρη πίνακα. 

• Like 16
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου.Θα ανασάνει το γέρικο συστηματάκι μου με core 2 duo.Ήθελα να αγοράσω μια αλλά δεν είχα τα χρήματα.Ευχαριστώ Πολύ.Θα χρειαστει να αλλάξω psu βέβαια αλλα δεν με πειράζει.Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω.Μακάρι να μπορούσαμε ολοι να βοηθήσουμε.Θα κάνω και εγω ξεκαθάρισμα και θα προσπαθήσω να βρώ μηπως εχω τίποτα προς δωρεά.

• Like 2
Δημοσ.

Το σύστημά σου θα πετάει με την 580.  Θα έχεις ένα bottleneck  σίγουρα από τον επεξεργαστή (ίσως να κοίταζες να βρείς και ένα 4πύρηνο μεταχειρισμένο) και σίγουρα θες και μνήμη

Δημοσ.

Το σύστημά σου θα πετάει με την 580.  Θα έχεις ένα bottleneck  σίγουρα από τον επεξεργαστή (ίσως να κοίταζες να βρείς και ένα 4πύρηνο μεταχειρισμένο) και σίγουρα θες και μνήμη

Έχεις να μου προτείνεις κάτι?Στείλε μου σε pm.Για τροφοδοτικο,μνημη,επεξεργαστη

Δημοσ.

1)  paylidis

2)  Gigamestin

3)  GoDRiC

4)  SpirosLouis

5)  barman 

Οι νικητές της κλήρωσης. Συγχαρητήρια παιδιά, πάντα τυχεροί. Εύχομαι να πιάσουν τόπο. 

Θα σας στείλω pm για συννενόηση.

Όποιος από όσους συμμετείχαν θελήσει,  θα του στείλω με pm  τον πλήρη πίνακα. 

ευχαριστώ και εγω με τη σειρά μου! Θα πιάσει πολυ άμεσα τόπο μιας και η τώρινη μας αφήνει για άλλα μερη...

Δημοσ.

χαριζονται 6-7 οθονες εγχρωμες CRT.

Αν εχει και κανεις υποψιν του καποιο σχολειο-ιδρυμα που τις χρειαζεται ας ενημερωσει.

Βρισκονται Θεσσαλονικη.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχει και κανεις υποψιν του καποιο σχολειο-ιδρυμα που τις χρειαζεται ας ενημερωσει.

Βρισκονται Θεσσαλονικη.

Αν δεν σου κάνει κόπο, έλα σε επαφή με τον συντονιστή Gi0.

• Moderators
Δημοσ.

Βρισκονται Θεσσαλονικη.

Κανε ενα κοπο και ρωτησε το ορφανοτροφειο θηλεων Μελισσα (Facebook).

Ή στο Ελληνικο Παιδικο Χωριο.

• Like 3
Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγω με την σειρά μου δημοσίως τον φίλο και συνοδοιπόρο στο pc-gaming HALF EVIL.ο άνθρωπος απλά είναι τέλειος.Όλα στο κουτί τους.Να πω σε αυτο το σημείο οτι ανέλαβε ολα τα έξοδα το παλικάρι.Μακάρι να γίνονται ανάλογες κινήσεις.Στην περίπτωση μου με βοήθησε αρκετά μιας και δεν θα μπορούσα να διαθέσω αυτα τα χρήματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...