HALF EVIL Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από ξεκαθάρισμα στο hardware , έχω την δυντότητα να προσφέρω σε 5 παιδιά από το φόρουμ. 1) Οθόνη LG Flatron 20 ιντσών L204WT (πλήρως λειτουργική) 2) Κάρτα γραφικών MSI gtx 580 με εξτρά backplates. (Το κάλυμμα της κάρτας είναι ξεβίδωτο , υπάρχουν οι βίδες, χρειάζεται πάστα στην GPU ) 3) Κάρτα γραφικών GIGABYTE gtx 460 4) Πληκτρολόγιο Microsoft Sidewinder X6 5) Πληκτρολόγιο Razer Blackwindow Greek Layout. (Δεν ανάβει το led του Μ) Για να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές , η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα είναι ανοιχτή μέχρι Παρασκευή βράδυ στις 12.000 μμ έτσι ώστε να κάνω με άνεση το Σαββατοκύριακο την κλήρωση. Προϋποθέσεις είναι - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για ένα μόνο κομμάτι - Εγγραφή στο φόρουμ τουλάχιστον ένα χρόνο - Τουλάχιστον 200 ενεργά μυνήματα - Η αγγελίες πώλησης να μην υπερβαίνουν τις 5 Εκδήλωση ενδιαφέροντος με pm(για να μην γεμίσει το νήμα) που θα καταγράφω σε πίνακα κάθε μέρα, χωρίς να χρειάζεται να εξηγείται η αναγκαιότητα της απόκτησης του κομματιού, αφού θα γίνει κλήρωση Σ΄αυτούς που θα κληρωθούν θα στείλω εγώ pm για συννενόηση. Αν τελικά δεν κάτσει με τον πρώτο, ακολουθεί ο επόμενος. Είμαι Γιάννενα. Αυτά 1) paylidis 2) Gigamestin 3) GoDRiC 4) SpirosLouis 5) barman Οι νικητές της κλήρωσης. Συγχαρητήρια παιδιά, πάντα τυχεροί. Εύχομαι να πιάσουν τόπο. Θα σας στείλω pm για συννενόηση. Όποιος από όσους συμμετείχαν θελήσει, θα του στείλω με pm τον πλήρη πίνακα. 16
Gigamestin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου.Θα ανασάνει το γέρικο συστηματάκι μου με core 2 duo.Ήθελα να αγοράσω μια αλλά δεν είχα τα χρήματα.Ευχαριστώ Πολύ.Θα χρειαστει να αλλάξω psu βέβαια αλλα δεν με πειράζει.Δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω.Μακάρι να μπορούσαμε ολοι να βοηθήσουμε.Θα κάνω και εγω ξεκαθάρισμα και θα προσπαθήσω να βρώ μηπως εχω τίποτα προς δωρεά. 2
HALF EVIL Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το σύστημά σου θα πετάει με την 580. Θα έχεις ένα bottleneck σίγουρα από τον επεξεργαστή (ίσως να κοίταζες να βρείς και ένα 4πύρηνο μεταχειρισμένο) και σίγουρα θες και μνήμη
Gigamestin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το σύστημά σου θα πετάει με την 580. Θα έχεις ένα bottleneck σίγουρα από τον επεξεργαστή (ίσως να κοίταζες να βρείς και ένα 4πύρηνο μεταχειρισμένο) και σίγουρα θες και μνήμη Έχεις να μου προτείνεις κάτι?Στείλε μου σε pm.Για τροφοδοτικο,μνημη,επεξεργαστη
paylidis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 1) paylidis 2) Gigamestin 3) GoDRiC 4) SpirosLouis 5) barman Οι νικητές της κλήρωσης. Συγχαρητήρια παιδιά, πάντα τυχεροί. Εύχομαι να πιάσουν τόπο. Θα σας στείλω pm για συννενόηση. Όποιος από όσους συμμετείχαν θελήσει, θα του στείλω με pm τον πλήρη πίνακα. ευχαριστώ και εγω με τη σειρά μου! Θα πιάσει πολυ άμεσα τόπο μιας και η τώρινη μας αφήνει για άλλα μερη...
MaXmaD Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 χαριζονται 6-7 οθονες εγχρωμες CRT. Αν εχει και κανεις υποψιν του καποιο σχολειο-ιδρυμα που τις χρειαζεται ας ενημερωσει. Βρισκονται Θεσσαλονικη. 1
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 χαριζονται 6-7 οθονες εγχρωμες CRT. Αν εχει και κανεις υποψιν του καποιο σχολειο-ιδρυμα που τις χρειαζεται ας ενημερωσει. Βρισκονται Θεσσαλονικη. Αν δεν σου κάνει κόπο, έλα σε επαφή με τον συντονιστή Gi0.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 χαριζονται 6-7 οθονες εγχρωμες CRT. Αν εχει και κανεις υποψιν του καποιο σχολειο-ιδρυμα που τις χρειαζεται ας ενημερωσει. Βρισκονται Θεσσαλονικη. Κανε ενα κοπο και ρωτησε το ορφανοτροφειο θηλεων Μελισσα (Facebook). Ή στο Ελληνικο Παιδικο Χωριο. 3
washcloud Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ορφανοτροφειο θηλεων Μελισσα Ελληνικο Παιδικο Χωριο. 7
SpirosLouis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Να ευχαριστήσω και δημοσίως τον φίλο HALF EVIL για το πληκτρολόγιο. Σήμερα ήρθε. Άψογος τον ευχαριστώ πολύ!!!
Gigamestin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ και εγω με την σειρά μου δημοσίως τον φίλο και συνοδοιπόρο στο pc-gaming HALF EVIL.ο άνθρωπος απλά είναι τέλειος.Όλα στο κουτί τους.Να πω σε αυτο το σημείο οτι ανέλαβε ολα τα έξοδα το παλικάρι.Μακάρι να γίνονται ανάλογες κινήσεις.Στην περίπτωση μου με βοήθησε αρκετά μιας και δεν θα μπορούσα να διαθέσω αυτα τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις