GP7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Χαρίζεται εκτυπωτής φωτογραφιών Epson Stylus Photo R200 όπως ακριβώς τον βλέπετε. Τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε ήταν πριν 2 χρόνια και ήταν λειτουργικός, αλλά για τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Δεν υπάρχουν τα καλώδιά του και γι αυτό δεν μπορώ να τον δοκιμάσω κιόλας. Όποιος ενδιαφέρεται να ασχοληθεί, το μόνο που έχει να κάνει είναι να περάσει από το χώρο μου (Αθήνα, Καλλιθέα) και να τον παραλάβει. Κλασικά πρώτα εδώ και μετά PM. 1
chrv80 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κ από εμένα! Χαρίζονται κομμάτια από σαλόνι hyundai accent του 2001 (κάνουν σε μοντέλα 2000-2005 τα περισσότερα κομμάτια αν όχι όλα)! Λοιπόν: -Τιμόνι σε αυτή την άθλια δυστυχώς κατάσταση (δεν νομίζω πως θα το θέλει κάποιος) -Αερόσακος από το ίδιο τιμόνι -Η κονσόλα μαζί με το ρολόι, πρέπει να έχω κ τα κουμπιά π της λείπουν (πίσω φώτα ομίχλης κ θέρμανσης για πίσω τζάμι) αλλά δν θυμάμαι σίγουρα (για τα χειριστήρια του κλιματισμού δεν ξέρω τι υπάρχει, αν τα θέλει κάποιος θα κοιτάξω να δω που τα έχω βάλει όσα έχω), είναι ταλαιπωρημένη! -Η ποτηροθήκη που νομίζω πως είναι εντάξει, ανοιγοκλείνει κανονικά, δεν θυμάμαι να είχε πρόβλημα (αλλά δεν κόβω κ το κεφάλι μου ) Πρώτα εδώ και μετά PM! Τα στέλνω όπου θέλετε! Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2018 από chrv80
orfibous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δίνεται εκτυπωτής Canon Bubble jet s200. Είναι αχρησιμοποίητος την τελευταία τριετία. Παρέχεται μαζί με τα drivers του για W10 σε ηλεκτρονική μορφή. Είτε χρειάζεται μελάνια , είτε καθάρισμα/ αντικατάσταση κεφαλής δέχεται κανονικά εντολές, αλλά δεν βγάζει χρώμα. Τον είχα βάλει να τυπώσει αλλά το χαρτί έβγαινε λευκό και δεν ασχολήθηκα παραπάνω. Δεν περιέχεται το καλώδιο USB-A to USB-B που χρειάζεται για τα δεδομένα και το manual. Κέντρο Αθήνας. Όποιος ενδιαφέρεται στέλνει pm.
serdakis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, chrv80 είπε Καλησπέρα κ από εμένα! Χαρίζονται κομμάτια από σαλόνι hyundai accent του 2001 (κάνουν σε μοντέλα 2000-2005 τα περισσότερα κομμάτια αν όχι όλα)! -Αερόσακος από το ίδιο τιμόνι Σας στελνω ΠΜ
chrv80 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 16 λεπτά πριν, serdakis είπε Σας στελνω ΠΜ Περιμένω pm!
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Αν ο αερόσακος είναι από τρακαρισμένο όχημα μην τον χαρίσεις. Πρέπει να πάει για ελεγχόμενη καταστροφή. 1
chrv80 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, firewalker είπε Αν ο αερόσακος είναι από τρακαρισμένο όχημα μην τον χαρίσεις. Πρέπει να πάει για ελεγχόμενη καταστροφή. Δεν είναι από τρακαρισμένο, βγήκε μαζί με το τιμόνι της φωτογραφίας λόγω της κατάστασης του τιμονιού, έβαλα από άλλο μοντέλο με άλλο με άλλον αερόσακο στο αυτοκίνητο! Ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή!
tigergreg Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Πιθανοτατα να στοιχιζει 400-500 ευρω καινουργιος......
bassicm Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται philips crt τηλεόραση 32"(αν θυμάμαι καλά), λειτουργική, χωρίς αποκωδικοποιητή. Επίσης χαρίζονται και 2 monitor υπολογιστή crt (δεν έχω δοκιμάσει εάν λειτουργούν). Οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσετε με πμ. Παραλαβή από Ν. Φιλαδελφεια . Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από bassicm Διόρθωση μάρκας.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Η 32 ειναι 16:9 η 4:3 αν μπορεις γραψε μοντελο.
mynam3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/6/2018 στις 2:26 ΜΜ, chrv80 είπε Καλησπέρα κ από εμένα! Χαρίζονται κομμάτια από σαλόνι hyundai accent του 2001 (κάνουν σε μοντέλα 2000-2005 τα περισσότερα κομμάτια αν όχι όλα)! Λοιπόν: -Τιμόνι σε αυτή την άθλια δυστυχώς κατάσταση (δεν νομίζω πως θα το θέλει κάποιος) -Αερόσακος από το ίδιο τιμόνι -Η κονσόλα μαζί με το ρολόι, πρέπει να έχω κ τα κουμπιά π της λείπουν (πίσω φώτα ομίχλης κ θέρμανσης για πίσω τζάμι) αλλά δν θυμάμαι σίγουρα (για τα χειριστήρια του κλιματισμού δεν ξέρω τι υπάρχει, αν τα θέλει κάποιος θα κοιτάξω να δω που τα έχω βάλει όσα έχω), είναι ταλαιπωρημένη! -Η ποτηροθήκη που νομίζω πως είναι εντάξει, ανοιγοκλείνει κανονικά, δεν θυμάμαι να είχε πρόβλημα (αλλά δεν κόβω κ το κεφάλι μου ) Πρώτα εδώ και μετά PM! Τα στέλνω όπου θέλετε! Με ενδιαφέρει η ποτηροθήκη Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από mynam3
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 On 02/06/2018 at 09:15, stormrain said: Κι εμενα θα με ενδιέφερε ο κωδικος και εσύ Done.
bassicm Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Η 32 ειναι 16:9 η 4:3 αν μπορεις γραψε μοντελο. Δεν γνωρίζω δυστυχώς. Παρεπιπτόντως έγινε λάθος με την μάρκα είναι philips oχι sony, έκανα διόρθωση στο ποστ.
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) PHILIPS H SONY δεν παιζει ρολο. Εφ οσον ειναι 32 τοτε ειναι 100% 16:9. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από tigergreg 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε και εσύ Done. Ευχαριστώ και απο δω man!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις