MariaTs. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 To tragoudi tou Johny Walker einai "Which Side Are You On?" apo thn NatalieMerchant. Το τραγούδι αυτό είναι, αλλά δεν είναι η εκδοχή με την Natalie. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι περισσότερο; Αποτελέσματα ο γούγλης δεν έδωσε! :neutral: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 για δοκιμαστε εδω για την γυαλα...... Ο Ε Ο http://forums.delphiforums.com/n/mb/at.asp?webtag=gotoc&guid=AE0C222D-58FB-437B-909F-85BD361A4B23&frames=no Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 mxpert αν θες θύμησέ μας ποιος είναι ο σκοπός που τίθεται το θεματάκι με το ΟΕΟ; Ποια ακριβώς είναι η αναζήτηση; Έχω ζαλιστεί η γυναίκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 mxpert[/b'] αν θες θύμησέ μας ποιος είναι ο σκοπός που τίθεται το θεματάκι με το ΟΕΟ; Ποια ακριβώς είναι η αναζήτηση; Έχω ζαλιστεί η γυναίκα! Το ΟΕΟ είναι η ατάκα του mxpert.... δεν έχω δεί post του που να μην γράφει έστω μια φορά OEO... τώρα το link που δίνει εμένα με βγάζει σε μια διαφήμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Προφανώς θέλει να ακούσουμε από που έχει δανειστεί την ατάκα... Τι να πω! Πάμε σε μια αναζήτηση τώρα: Ποια είναι αυτή η ατμοσφαιρική μουσική της νέας διαφήμισης του Total; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2005 συγνωμη για την συγχυση αλλα αν ψαξετε λιγο παραπανω θα δειτε οτι καποιοι ψάχνονται......... ποτε τα link, ποτε τα αρχεια... να βοηθήσω προσπαθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 mxpert μην αγχώνεσαι! Συμβαίνει καμιά φορά αν το ένα post διαδέχεται το άλλο και δεν προλαβαίνει κανείς να συγκρατήσει τι έλεγε το προηγούμενο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vak82 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ξέρει κάποιος το τραγούδι απ΄τη διαφήμιση του Johnnie Walker με τα πορτραίτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 παιζεται ενα διαφημιστικο στη ΝΕΤ με θεμα ενα παιδικο που θα παιξει αυριο αν δεν κανω λαθος....... "κατι σαν αρκουδακι" μπλε χρωματος οδηγει ενα αυτοκινητο Τιτλος: "ο .... και οι φιλοι του ...ξαναχτυπουν" η μουσικη ειναι ελεεινα γνωστη απλως αυτη τη στιγμη εχω κολλησει.... τα φωτα σας παρακαλω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ξέρει κάποιος το τραγούδι απ΄τη διαφήμιση του Johnnie Walker με τα πορτραίτα? Αν κοιτούσες λίγο πιο πάνω στη σελίδα που κάνεις την ερώτηση, θα έβλεπες την απάντηση! :wink: Ως νέο μέλος τα λάθη συγχωρούνται και σου δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να το κοιτάξεις! :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaTs. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Kinder Έκπληξη: Happy - Alexia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socom Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 hi paidia psaxno ena remix tou being nobody apo richard x vs libery x pou akougetai tora teleftaia sta club. prepei na to xo petixei kai kana dio fores sto radiofono. exei kaneis idea se poio anaferomai? efxaristo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen_angel82 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Τρέχει κάτι με τον mxpert?!OEO?! ...XIXI...Η διαφήμιση είναι όλα τα λεφτά. Σ'ευχαριστούμε φίλε. ΟΕΟ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drtassos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα ' date=' θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας το τραγούδι που ακούγεται στην τελευταία διαφήμιση της Vodafone με την γυναίκα "Φαραώ" που θέλει να καλέσει κάποιους "φίλους" της για φαγητό? Thanx in advance![/quote'] Hard-Fi - Tied Up Too Hard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanya_mtl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Γεια... Νομιζω πως η διαφημιση δεν ειναι για την τραπεζα Πειραιως, αλλα για την τραπεζα Κυπρου. Μου χουν σπασει κι εμενα τα νευρα με αυτο το τραγουδι διοτι ειναι αψογο αλλα δε μπορω να το βρω πουθενα. Μεχρι που εφερα εναν Ινδο συμφοιτητη μου σπιτι για να το δει που το εγραψα στο βιντεο, αλλα και αυτος το τραγουδι δεν το ξερει. Παιδια...ειλικρινα, οποιος το ξερει ας στειλει ενα ποστ εχω χασει τον υπνο μου με αυτο το κομματι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα